Damir Bicharov, Mäklare på Notar Uppsala

Damir Bicharov Mäklare på Notar

Damir Bicharov, Mäklare på Notar Uppsala
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Damir?

Jag älskar mitt jobb som fastighetsmäklare. Jag är ung, ambitiös och är alltid tillgänglig för att hjälpa mina kunder, oavsett dag eller tidpunkt. Det absolut viktigaste för mig vid en försäljning är ett högt slutpris för säljaren men framför allt, att både köpare och säljare känner sig som vinnare vid en försäljning.

Vad skiljer Damir från andra mäklare?

Under 2019 har jag blivit rekommenderad av alla säljare som jag fått förtroende av att hjälpa med försäljningen. Jag brinner för det jag gör och för mig är det absolut viktigaste i en affär förutom att säljaren ska få bäst betalt att både köpare och säljare känner sig som vinnare efter en avslutad försäljning.

I år har jag lyckats att förmedla Uppsalas dyraste etta på 35 kvm för 3 600 000kr. Jag brinner för att slå rekord vilket tydligt visar sig i mina slutpriser. Jag är ung, ambitiös och jobbar otroligt hårt för att just din bostadsförsörjning ska bli ditt livs bästa. Jag jobbar dygnet runt, prova att slå mig en signal, jag kommer att svara :)

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Det är ingen nyhet att marknaden i Uppsalas har förändrats, genom att jobba lite annorlunda lyckas jag ändå att sälja till ett högt slutpris. Mycket tack vare Notars unika marknadsföringsverktyg.

Hur marknadsför Damir sina bostadsförsäljningar?

Framför allt Hemnet, men även sociala medier, tidningar och Notars egna hemsida. Jag brukar även skicka direktreklam i närliggande områden. Det finns alltid kunder där ute som letar efter något speciellt, därför försöker jag att använda alla marknadsföringskanaler som går för att sprida ett objekt som jag har fått förtroende att förmedla!

Det som är unikt med Notars marknadsföring är att vi alltid filmar våra bostäder invändigt, detta för att skapa en känsla hos spekulanter. Vi filmar även med drönare för att intressenter ska få en uppfattning om närliggande kommunikationer och område i sig. Detta gör att vi får fler spekulanter till visningen och därmed lite högre bud!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-25.

Damir Bicharov har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Damir till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Damir

DAMIR JOBBAR PÅ

Är du Damir Bicharov?
Logga in och redigera din presentation här.