Conny Holst, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Höganäs

Conny Holst Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Conny?

För att Du önskar absolut bäst betalt under trygga former!
Anledningarna är så klart mångfalt fler, som ödmjukhet för både mjuka och hårda värden, hänsyn till er situation och planläggning därefter, förmågan att se kunden samt att ha system utvecklade för att hantera kundströmmarna både innan, under och efter visning, saklighet i tydlig paketering, produkter för både säljare och köpares trygghet mm. Men detta kan i slutänden kokas ner till just följande;
En trygg affär med bäst betalt!

Vad skiljer Conny från andra mäklare?

Som verksam på Svensk Fastighetsförmedling har jag till skillnad från mina branschkollegor på orten alltid de senaste produkterna, det största nätverket och det mest utvecklade affärssystemet att jobba med. Därtill en av Sveriges mest välbesökta hemsidor, svenskfast.se, med ca 750-tusen unika besökare per vecka och vårt rikstäckande spekulantregister med kontinuerlig uppdatering på köparnas behov och önskemål i realtid. Detta gör att jag redan på förhand har ett enormt försprång i möjligheten att se till att din nästa bostadsaffär blir den tryggaste och bäst betalda någonsin!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Kullabygden är inte bara mitt arbetsområde, det är framför allt min födelseort, uppväxt-, ungdoms- och bostadsort. Jag kan nästan varje sten på Kullaberg, varje vik runt vår heltäckande kust och de bästa kulturhålen vad gäller både mat- och konsthantverk. Jag lever Kullabygden och just Kullabygden är det första jag säljer till era köpare då ca 50% av mina kunder kommer från andra orter! Att samtidigt få vara verksam som fastighetsmäklare precis här och ha glädjen av att få vara med att styra vår marknad åt ert håll är en ren ynnest!

Hur marknadsför Conny sina bostadsförsäljningar?

Vår profilering av Din bostad utgår från de förutsättningar Du ger oss. Då alla säljares situationer är olika ser alla mina försäljningar olika ut. Detta och mycket därtill lär jag mig på vårt första möte och först därefter kan jag rekommendera Dig det bästa tillvägagångssättet i syfte att Du ska få bäst betalt!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2018-01-16.

CONNY ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Conny Holst har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Conny till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Conny

CONNY JOBBAR PÅ

Är du Conny Holst?
Logga in och redigera din presentation här.