Claes Tevell, Mäklare på ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv

Claes Tevell Mäklare på ERA

Claes Tevell, Mäklare på ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Claes?

Jag är uppvuxen och boende i Kungälv och har därför god lokal kännedom. Har arbetat som fastighetsmäklare sedan 1988 och tack vare det har jag samlat på mig stor erfarenhet. I huvudsak har jag varit verksam i Kungälv och i Ale.

Vad skiljer Claes från andra mäklare?

I grunden är jag byggnadsingenjör och innan jag blev fastighetsmäklare arbetade jag som så kallad entreprenadingenjör. Detta har jag ofta stor nytta av i mitt arbete som mäklare, till exempel vid besiktningar eller då jag förklarar hur olika hus i olika tidsperioder är byggda.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha förmedlat 1000-tals bostäder i vårt område vet jag vad spekulanterna söker i de olika kommundelarna. Om man marknadsför bostäder mot rätt målgrupp får man ett bättre resultat.

Hur marknadsför Claes sina bostadsförsäljningar?

Steg 1 i en lyckas affär är att ha en bra marknadsföring av bostaden. Vi använder oss av flertal verktyg såsom Hemnet, tidningar mm. Naturligtvis har vi ett ett omfattande spekulantregister som kommer till användning. Något som vi är unika med är ERA Delux-paketet. Där prickskjuter vi marknadsföringen direkt till rätt målgrupp. Spekulanten får upp din bostad då han eller hon går ut på Aftonbladets nyhetssajt, Facebook samt Instagram. Allt för ett bättre resultat.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-01.

Claes Tevell har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Claes till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Claes

CLAES JOBBAR PÅ

Är du Claes Tevell?
Logga in och redigera din presentation här.