Christopher Olsen, Mäklare på SkandiaMäklarna Uppsala

Christopher Olsen Mäklare på SkandiaMäklarna

Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Christopher Olsen, Mäklare på SkandiaMäklarna Uppsala
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Christopher?

Vetskapen om att jag kan hjälpa dig i din bostadsaffär motiverar mig att hängivet se till att din försäljning möter dina förväntningar och blir så lyckad som möjligt.

Hör av dig till mig när du har funderingar, går i säljtankar eller behöver vägledning. Oavsett ärende är du alltid välkommen att kontakta mig.

Vad skiljer Christopher från andra mäklare?

Tillgänglighet är a och o. Vårt mål är att vara Uppsalas ledande kvalitetsmäklare och att ha 100 % nöjda kunder. Engagemang, personlig service, lokalkännedom och kompetens är några av de egenskaper vi bygger vårt dagliga arbete runt, för att nå våra mål.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Uppsala är en fantastisk stad med en spännande bostadsmarknad. Lokalkännedom är en egenskap jag värderar oerhört högt och som väger tungt vid bostadsförsäljningar.

Hur marknadsför Christopher sina bostadsförsäljningar?

Genom Uppsalas bredaste marknadsföringspaket. Vi ser till att din annons kommer att synas. Din bostad matchas även mot vårt spekulantregister, samt annonseras i skyltfönster och genom adresserad post.

Fotografering sker med stor flexibilitet av tider och levererar högsta kvalitet.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2018-04-05.

Christopher Olsen har 10 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Christopher till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Christopher

CHRISTOPHER JOBBAR PÅ

Är du Christopher Olsen?
Logga in och redigera din presentation här.