Christoffer Tangen, Mäklare på HusmanHagberg

Christoffer Tangen Mäklare på HusmanHagberg

Christoffer Tangen, Mäklare på HusmanHagberg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Christoffer?

Mitt mål är att alltid finnas tillgänglig med mitt personliga engagemang där jag också lägger stor vikt vid min anträffbarhet - ni ska i varje skede av bostadsaffären känna er trygga och få den hjälp ni behöver. Att vi tillsammans skall arbeta mot att just ni får bäst betalt för er bostad ser jag som en självklarhet.

Vad skiljer Christoffer från andra mäklare?

Jag är en ödmjuk person med båda fötterna på jorden som älskar att prestera och är beredd på att göra det jobb som krävs för att överträffa just era förväntningar på mig som mäklare. Att vara medveten om att varje situation och bostadsaffär är unik gör att jag genom min lyhördhet kan vara den avgörande faktorn mellan en bra bostadsaffär, och en riktigt lyckad sådan.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Att ha förmånen att arbeta i två olika kommuner ser jag som en stor fördel för dig som går i säljtankar. Vi har stora flyttningsströmmar åt båda riktningar, där jag också blir en naturlig länk mellan din försäljning och ditt eventuella köp. Både Mölndal och Kungsbacka delar många likheter i termer av bostadstyper och olika områden. Från mindre ettor inne i stan till stora villor i naturnära områden. För mig blir det ett varierat och kul sätt att jobba på!

Hur marknadsför Christoffer sina bostadsförsäljningar?

Vi arbetar med bearbetning av både passiva och aktiva köpare. Dessa nås på olika sätt och kräver en mäklare som är lyhörd för just era behov och vad som lämpar sig bäst för just er försäljning. Vi erbjuder exponering i alla dem större marknadsföringskanalerna, samtidigt som vi också arbetar med annonsering i sociala medier och bearbetning av vårt spekulantregister. Detta är något jag gärna berättar mer om på vårt nästkommande möte.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-21.

CHRISTOFFER SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

På följande platser

CHRISTOFFER ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Christoffer Tangen har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Christoffer till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Christoffer

CHRISTOFFER JOBBAR PÅ

Är du Christoffer Tangen?
Logga in och redigera din presentation här.