Christoffer Olsson, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Malmö

Christoffer Olsson Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Christoffer Olsson, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Malmö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Christoffer?

Efter mer än åtta år som fastighetsmäklare vågar jag, mer än lite stolt, säga att jag är en av de bästa i branschen på att hjälpa mina kunder att hitta hem. Alltid tillgänglig, driven och målmedveten - vågar jag påstå att jag jobbar jag lite hårdare än andra mäklare för just din affär.

Mäklartjänsten i Skåne är inte så kundfokuserad som jag tycker den borde vara. Vi är här för att ändra på det. Med en etablerad organisation i ryggen, nya idéer och lokal erfarenhet blandat med en portion skånsk ödmjukhet, vet jag att vi kan göra skillnad!

Vad skiljer Christoffer från andra mäklare?

Jag är troligen Malmös enda mäklare utan förflutet som elitidrottare, men har desto längre erfarenhet av bostadsförmedling och goda affärer. Två i mitt tycke, inte helt oväsentliga fördelar när det gäller fastighetsförmedling. Jag har dessutom den stora förmånen att få driva Svenska Mäklarhuset Malmö för att, tillsammans med mina kollegor, skapa en engagerad, nytänkande och mer personlig mäklartjänst. Med mig som mäklare vid din sida får du alltid fullt fokus på din affär, eftersom jag aktivt väljer att endast jobba med endast ett fåtal kunder samtidigt. Detta gör att jag finns där för dig hela vägen, alltid tillgänglig och engagerad. Låt oss göra din bästa affär någonsin – Tillsammans!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter några års erfarenhet som Sveriges yngsta kontorschef i Sollentuna/Stockholm, valde jag 2012 att flytta tillbaka till min hemstad - Malmö. Sedan dess har jag verkat i hela sydvästra Skåne och förmedlat allt från mindre lägenheter, massor av hus, kommersiella fastigheter och hela nyproduktionsprojekt.
Min expertis och mitt fokusområde är de centrala och västra delarna av vår fantastiska stad och jag har sålt bostäder på mer eller mindre alla gator här. Jag utgår från vårt kontor på Hamngatan 4 - mitt emellan Malmö C och Stortorget - och har möjlighet att följa dig som kund, var du än bor i området!

Bostadsmarknaden i Malmö är fortsatt högintressant och priserna har stigit kraftigt under de senaste åren. Trycket för att hitta sitt nästa boende är stort och här finns något för alla, oavsett var i livet man befinner sig.

Hur marknadsför Christoffer sina bostadsförsäljningar?

I varje affär upprättar jag en strategisk marknadsplan och sätter samman ett marknadsföringspaket anpassat för din bostad. Jag tror inte på standardlösningar och varje bostad har sin potentiella målgrupp - jag vet hur man effektivast når dem! Varför ska du behöva betala för dyra tidningsannonser och specialmarknadsföring om jag redan har kontakten med potentiella köpare? Efter alla år i branschen har jag arbetat upp ett brett och stort kontaktnät av potentiella köpare som kontaktar mig personligen för att hjälpa dem att hitta sitt nästa hem. Dessutom har sociala medier och web blivit de absolut viktigaste kanalerna för marknadsföring av bostäder sedan flera år tillbaka. För att presentera din bostad på bästa möjliga sätt till en bredare målgrupp erbjuder vi därför, som ensam firma på Malmömarknaden, en professionell filmning av din bostad som marknadsföring. En bild säger kanske mer än tusen ord, men en film fångar även känslan av bostaden.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2018-03-08.

CHRISTOFFER ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Christoffer har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Christoffer till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Christoffer

CHRISTOFFER JOBBAR PÅ

Är du Christoffer Olsson?
Logga in och redigera din presentation här.