Christine Mikkelsen, Mäklare på SkandiaMäklarna Västerås

Christine Mikkelsen Mäklare på SkandiaMäklarna

Toppmäklare 2018
Christine Mikkelsen, Mäklare på SkandiaMäklarna Västerås
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Christine?

I mitt arbete som fastighetsmäklare är genuint engagemang, kunskap och transparens viktiga grundstenar.

- Engagemang för mig innebär att jag behandlar din bostadsaffär som om den vore min egen.

- Kunskap betyder att jag inte lämnar något åt slumpen.

- Transparens och återkoppling är en förutsättning för att du ska känna trygghet i hela processen.

Vad skiljer Christine från andra mäklare?

Jag har en bakgrund som civilingenjör och projektledare. Det är en värdefull erfarenhet som jag har med mig i min roll som mäklare. Jag ser varje bostadsaffär som ett projekt som har sina unika förutsättningar. En av mina viktigaste uppgifter är att identifiera dina och affärens behov och presentera lösningar utifrån det. För de flesta innebär det ett nå ett så högt försäljningspris som möjligt men jag vill också att du ska känna en trygghet genom hela processen.

I min roll som mäklare får jag utlopp för min drivkraft att alltid prestera och även min vilja att hjälpa andra. Det är ett fantastiskt roligt yrke och det är ett privilegium att få hjälpa människor med något så stort som en bostadsaffär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har bott i Västerås sedan -96 då jag flyttade hit som 15-åring för att börja på ABB Industrigymnasium. Stadens utveckling på de här dryga 20 åren har varit häftig att uppleva och jag ser Västerås med omnejd som ett perfekt område att bo i. Jag själv har bott i både centrala delar och i ytterområden och jag har bra koll på Västerås olika stadsdelar med dess för och nackdelar. Det är viktig kunskap för att kunna förstå vilka köpare som kan vara intresserade av olika bostäder eftersom det då går att rikta in marknadsföringen mot dom.

Hur marknadsför Christine sina bostadsförsäljningar?

Din bostad kommer att annonseras i de största digitala kanalerna på marknaden. Det innefattar självklart Hemnet och på sociala medier så som facebook och Instagram. Jag jobbar även aktivt med vårt spekulantregister där tidigare visningsbesökare av liknande objekt blir informerad om din bostad.

Bilderna till annonserna tas av vår egna professionella och extremt duktiga fotograf.

På visningen får alla visningsbesökare ett prospekt som vi på SkandiaMäklarna lägger lite extra kärlek på. De beställs från ett tryckeri och har en magasinkänsla som gör att det gärna ligger kvar på spekulanternas köksbord när de kommer hem. En liten men viktig detalj som gör att din bostad dröjer sig kvar i deras medvetande.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-25.

CHRISTINE SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

På följande platser

CHRISTINE ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Christine Mikkelsen har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Christine till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Christine

CHRISTINE JOBBAR PÅ

Är du Christine Mikkelsen?
Logga in och redigera din presentation här.