Christian Najjar, Mäklare på Notar

Christian Najjar Mäklare på Notar

Christian Najjar, Mäklare på Notar
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Christian?

Om mångårig erfarenhet, lokal förankring, säljhunger och hög servicenivå är viktiga faktorer för dig - då är du rätt uppdragsgivare för mig. Välkommen att höra av dig!

Vad skiljer Christian från andra mäklare?

Jag är sannolikt en av Sthlms mest tillgängliga mäklare som vid tillfällig frånvaro återkopplar med blixtens hastighet. Dessutom är det få mäklare som kan stoltsera med 14 års erfarenhet från servicebranschen och förstår innebörden av det ordet - service.
Jag lägger stor vikt vid den skriftliga presentationen av din bostad, så vill du ha en bostadsbeskrivning som skiljer sig från mängden och som i möjligaste mån undviker uttjatade mäklarfloskler, då är jag mäklaren för dig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Trångsund och Skogås som är mina primära jaktmarker erbjuder en stor portion livskvalitet för en rimlig peng. Området omgärdas av mycket grönska och vatten, närhet till kommunikationer och ett behagligt nära avstånd till stan. Välrenommerade skolor, gott om fritidsaktiviteter och närhet till några av Stockholms bästa handelsplatser är en bonus.

Hur marknadsför Christian sina bostadsförsäljningar?

Komplett och offensivt på en marknad där det gäller att såväl synas som att skilja sig från mängden.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-13.

CHRISTIAN ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Christian Najjar har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Christian till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Christian

CHRISTIAN JOBBAR PÅ

Är du Christian Najjar?
Logga in och redigera din presentation här.