Christer Von Hauswolff, Mäklare på Helins

Christer Von Hauswolff Mäklare på Helins

Christer Von Hauswolff, Mäklare på Helins
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Christer?

När jag har fullt upp trivs jag som bäst och då flyter ofta allt på som det ska. Ingen fastighetsaffär är den andra lik därför kommer jag alltid överens med dig som kund hur försäljningen av just din bostad ska gå till. Min målsättning är att skapa långsiktiga kundrelationer genom att erbjuda en kvalitetstjänst, där kvalité står för omtanke, kompetens och goda resultat för både säljare och köpare. Oavsett om du säljer eller köper betyder det att du kan förvänta dig ett engagemang och personlig servicenivå utöver det vanliga.

Vad skiljer Christer från andra mäklare?

Sedan tidigt 80-tal har jag även verkat på den internationella fastighetsmarknaden. Därför har jag goda möjligheter att hjälpa dig som söker en bostad utomlands. Jag har kontakter i flera länder så hör av dig till mig för mer information.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har arbetat med förmedling av bostäder i Stor-Göteborg sedan 1989. Under dessa år har jag fått vara med om en otrolig utveckling av regionen. Det gör också att jag har en grundlig insikt om bostadsmarknaden i både Göteborg och dess kranskommuner.

Hur marknadsför Christer sina bostadsförsäljningar?

Vi har en enkel marknadsplan i 7 steg. Jag går alltid genom förmedlingsprocessen med mina kunder innan marknadsföringen påbörjas så de är delaktiga och har godkänt den. Naturligtvis får mina kunder en komplett mäklartjänst.
Den som önskar kan få hjälp av någon av våra duktiga stylister att göra sin bostad extra attraktiv.
För bilder som används i marknadsföringen, på flera olika Internetsidor och i visningsprospekt, använder jag alltid proffsiga yrkesfotografer.

Från vårt spekulantregister meddelas alla intressenter för liknande bostäder att din nu är till salu.
För de som behöver hjälp med renovering eller uppfräschning inför försäljningen har vi kontakt med pålitliga hantverkare. Jag kan även förmedla kontakt till bra flyttfirma.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-04.

Christer Von Hauswolff har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Christer till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Christer

CHRISTER JOBBAR PÅ

Är du Christer Von Hauswolff?
Logga in och redigera din presentation här.