Christer Åman, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Roslagen

Christer Åman Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Christer Åman, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Roslagen
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Christer?

Ju närmare vi människor är varann, desto mer anstränger vi oss för varann. Därför väljer vi en barnvakt vi känner och en hantverkare som grannen känner. För att vi tror att de bryr sig lite mer. Gör ett lite bättre jobb. Kanske är det den enkla förklaringen till varför Länsförsäkringar växer snabbare än någon annan. Att färre och färre tror att en skräddarsydd kostym, stora ord och en klädsam solbränna är löften om kvalitet. Att de litar mer på en fastighetsmäklare som tillhör en organisation som ägs av sina kunder. Och inte minst – att den mäklare som lever med och känner sina kunder också jobbar lite hårdare för dem.


Jag heter Christer Åman och har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 1994, dvs 25 år. Genom åren har jag avyttrat många hundra bostäder i Roslagen och i Norrort. Detta har givit många höga resultat och mängder av nöjda kunder. Mitt löfte till Er är att Ni också kommer att bli nöjda!

Som del av en av de största aktörerna på marknaden har Länsförsäkringar både bank och försäkringsbolag, det tycker vi hänger ihop. Vi sitter alla i samma lokal i centrala Norrtälje. Det kallar vi för en verkligt heltäckande mäklartjänst.
Boka en kostnadsfri värdering av din bostad hos mig. Jag ger Er då kostnadsfritt tjänsten " Värdekollen" och "Områdeskollen" som ger aktuellt värde på Er bostad varje kvartal i mobilen el. via mejl.
Välkommen till en tryggare och lönsammare mäklartjänst!

Vad skiljer Christer från andra mäklare?

Jag tror det finns en anledning varför vi är födda med två öron och en mun. Jag lyssnar på vad kunden har för behov runt bostadsaffären. Jag är kunnig och erfaren samt lätt att kontakta via telefon/SMS eller mejl.

Varje försäljning är unik. Inte bara ska din bostad säljas till högsta möjliga försäljningspris, lika viktigt är det att affären sker tryggt och i det tempo som min uppdragsgivare vill.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vackra Roslagen präglas mycket av närheten till Stockholm och Uppsala. Det tar bara c:a en timme att ta sig till detta lummiga paradis vid havet. Vi har bl.a. c:a 10 000 öar utanför i havsbandet, flera av dem med mysiga skärgårdskrogar. Därför finns det även mycket turister i Roslagen, framförallt på sommarhalvåret.

Hur marknadsför Christer sina bostadsförsäljningar?

Vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har rejäl och kraftfull marknadsföring med bilder som tagits av proffsfotograf. Vackra broschyrer och en snygg och praktisk hemsida.

Det viktigaste är nog vårt nya koncept med enorm genomslagskraft: Marknadsföringspaketet "Komplett Digital." Detta är marknadens absolut kraftfullaste marknadsföringspaket som inget annan mäklarkedja f.n. kan mäta sig med. I paketet finns bl.a. Digital, snygg presentation på social medier samt digital grannlapp just i sociala medier, digital displayannonsering på Rikstäckande nyhetssajter samt annons på Hemnet.se m.m. Vidare kan du själv som säljare följa statistik från paketet i Realtid. Detta ger fler personer på visning, att relevanta intressenter hittar just till din bostad. Potentiellt fler budgivare för just din bostad blir resultatet. C:a 10 000 visningar av din annons i sociala medier, c:a 700 besökare till din bostad på lansfast.se och vi ligger ute i hela 10 dagar.
Det kallar vi kraftfull marknadsföring !

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-01-20.

CHRISTER SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
CHRISTER ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
CHRISTERS PROSPEKT
Christer Åman har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Christer till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Christer

CHRISTER JOBBAR PÅ

Är du Christer Åman?
Logga in och redigera din presentation här.