Charlene Shelton, Mäklare på Erik Olsson Lund

Charlene Shelton Mäklare på Erik Olsson

Charlene Shelton, Mäklare på Erik Olsson Lund
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Charlene?

De främsta anledningarna mina kunder anlitar mig är att jag är otroligt ambitiös, engagerad, och lyhörd för hur de vill att deras försäljning går till. Förutom detta jobbar jag enligt marknadens troligtvis mest strukturerade och genomtänkta arbetsmetod vilken ger mina kunde de allra bästa förutsättningarna för att få bäst betalt., något som också syns på mina slutpriser.

Vad skiljer Charlene från andra mäklare?

Dom största skillnaderna är min arbetsmetod samt att jag endast tar min an ett begränsat antal uppdrag samtidigt vilket innebär att mina kunder får väldigt mycket tid och fokus. Förutom detta är det nog väldigt mycket en personlighetsfråga, mina kunder brukar säga att de fastnat för mig som mäklare då jag har en enorm mängd energi och väldigt tydligt brinner för det jag gör. År 2018 blev jag även utsedd den mäklare på Erik Olsson Skåne som hade högst NKI (Nöjd Kund Index), vilket jag tar som ett kvitto på att mina kunder är lika nöjda genom hela processen :)

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag jobbar väldigt brett så det är en svår fråga att svara på! Jag är specialiserad på Östra Torn i Lund och utgår ifrån Lund men tar uppdrag så långt som ca 1h därifrån, och självklart är områdena och marknaden väldigt olika för alla bostäder inom den regionen.

Hur marknadsför Charlene sina bostadsförsäljningar?

Utan att avslöja allt för mycket av vår arbetsmetod kan man väl säga att jag utgår från en marknadsföring som är tänkt att vara den mest heltäckande och kvalitativa på marknaden, samt i de fall då det är lite mer unika objekt eller försäljningar skräddarsyr ett upplägg som passar i just det fallet, exempelvis genom att sammarknadsföra med Residence i de fallen det är lite mer exklusiva objekt. Är man nyfiken på lite mer detaljer får man jättegärna höra av sig och boka in en presentation av min arbetsmetod!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-12.

Charlene har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Charlene till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Charlene

CHARLENE JOBBAR PÅ

Är du Charlene Shelton?
Logga in och redigera din presentation här.