Celia Kanthe, Mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost

Celia Kanthe Mäklare på Fastighetsbyrån

Celia Kanthe, Mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Celia?

Fastighetsmäklaryrket är en livsstil. För att lyckas krävs det arbetsglädje, hängivenhet, ett intresse för människor och en stor portion tävlingsinstinkt. Allt det där kombinerat med en kunskap om den marknad man är verksam i skapar en riktigt duktig mäklare och det har jag. Jag tror på en gedigen arbetsinsats och hårt fokus på detaljer.

Vad skiljer Celia Kanthe från andra mäklare?

I mitt arbete kombinerar jag en hög ambitionsnivå och energi med kompetens, drivkraft och ett stort personligt engagemang. De egenskaperna, tillsammans med en stor kärlek till mitt jobb, har resulterat i att jag har hög kundnöjdhet och får många fina rekommendationer.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag ser det som en stor fördel att få förmedla bostäder i min favoritstadsdel som jag tycker har en härlig blandning av gammalt och nytt, citykänsla och vacker natur. Jag kan området utan och innan, jag vet vilka köpare som är intresserade av vilka bostäder och hur man bäst presenterar bostaden för att nå rätt köpare för just din bostad.

Hur marknadsför Celia sina bostadsförsäljningar?

Mina bostadsförsäljningar exponeras i de allra flesta marknadsföringskanaler så som vår egen hemsida www.erikolsson.se, Hemnet, HittaHem, Bovision osv. för att nå en så bred massa som möjligt men vi använder oss också av mer riktad marknadsföring för att nå direkt till de spekulanter som är sannolika att bli köpare av din bostad genom postade utskick, sociala medier och matchning i vårt spekulantregister.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-02.

CELIA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Göteborg
CELIA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Celia Kanthe har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Celia till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Celia

CELIA JOBBAR PÅ

Är du Celia Kanthe?
Logga in och redigera din presentation här.