Cecilia Tibblin, Mäklare på HusmanHagberg Karlskrona & Ronneby

Cecilia Tibblin Mäklare på HusmanHagberg

Cecilia Tibblin, Mäklare på HusmanHagberg Karlskrona & Ronneby
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Cecilia?

Jag har jobbat på HusmanHagberg sedan 2016. och har många års erfarenhet och framgång i försäljningsbranschen inom både detaljhandeln och telekom, som jag med stor fördel kan ta med mig in i mäklaryrket. Jag har höga förväntningar på mig själv och har alltid hjärtat med i affären. Anlitar du mig som mäklare kommer jag finnas med dig hela vägen som bollplank och rådgivare. Min stora ambition är att överträffa dina förväntningar och göra allt för att optimera just din affär. Det skulle få vara en ära att få hjälpa just dig med försäljningen av din bostad.

Vad skiljer Cecilia från andra mäklare?

Jag jobbar med färre bostäder åt gången för att kunna lägga ner mer av min tid på varje bostad. Det innebär för dig att jag kan lägga ner mycket mer tid på att hitta rätt köpare för just din bostad,
Jag jobbar med bokade visningar där två spekulanter kommer var tionde minut. En stor fördel med detta är att spekulanterna kan känna in din bostad på ett effektivare sätt och lättare komma i kontakt med mig för frågor.
Anlitar du mig så har du heller ingen bindningstid, endast en dags uppsägningstid.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vi följer alltid utvecklingen i ditt bostadsområde för att maximera möjligheterna till en riktigt bra affär. Inför bostadens försäljning gör vi en bedömning av marknaden och anpassar marknadsföringen efter rätt målgrupp för att kunna kartlägga vilka intressenter marknadsföringen ska riktas mot.
Alla bostäder går att sälja, till rätt pris. Ibland går det snabbare och ibland kräver försäljningen lite mer tid. Oavsett är det alltid extra viktigt att välja rätt marknadsföringskanaler och att bearbeta potentiella köpare både innan och under försäljning. I många fall är vår tjänst Kommande® ett bra sätt att skapa nyfikenhet hos spekulanterna samtidigt som du som säljare får tid att förbereda din försäljning i lugn och ro.

Hur marknadsför Cecilia sina bostadsförsäljningar?

Genom att ha koll på marknaden och var potentiella kunder befinner sig, väljer vi att visa din bostad på många olika marknadsplatser. På så vis kan vi säkerställa att vi når så många spekulanter som möjligt för att hitta rätt köpare. Nedan presenterar jag det upplägg jag tror är bäst för din försäljning.

Digitala kanaler
Vår hemsida har nästan 600 000 unika besökare varje månad. På webben visas både bostäder till salu och Kommande® försäljningar. Vår webb är en självklar arena för din bostad.

Sociala medier
På Facebook och Instagram visas din bostad för såväl aktiva som passiva spekulanter. Annonsen visas för dem som visat mest intresse för din bostad och för liknande bostäder. Med hjälp av särskilda algoritmer som analyserar sökbeteende på husmanhagberg.se vet vi vilka som är intresserade av vilka bostäder. På så vis blir din annonsering så relevant som möjligt.

Bostadssajter
Vi använder de populäraste sajterna för bostadssök och utvärderar ständigt nya för att erbjuda dig de bästa lösningarna vid varje tillfälle. Din bostadsannons kommer att visas på Hemnet och BoVision.

Digital skyltning
Alla våra bostäder visas på vår digitala skärm på kontoret. Likaså visas din bostadsannons på lokala SEB-kontor i området.

Kundregister & matchning
Vi har ett omfattande spekulantregister som sträcker sig över hela landet, samtidigt som vi har koll på den lokala marknaden och på spekulanterna som är relevanta för just dig. Genom att vi via mail visar din bostad för olika målgrupper innan den är till salu, när den läggs ut som Kommande® och när sedan är redo att säljas maximerar vi möjligheten att visa din bostad för rätt spekulant vid rätt tillfälle.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2018-12-20.

CECILIA SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

På följande platser

CECILIA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

CECILIAS PROSPEKT

Cecilia Tibblin har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Cecilia till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Cecilia

CECILIA JOBBAR PÅ

Är du Cecilia Tibblin?
Logga in och redigera din presentation här.