Catrine Löfkvist, Mäklare på Bertwig Fastighetsförmedling

Catrine Löfkvist Mäklare på Bertwig Fastighetsförmedling

Catrine Löfkvist, Mäklare på Bertwig Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Catrine?

Jag leder säljare och köpare genom hela förmedlingen med stort engagemang och lyhördhet. Är som fastighetsmäklare positiv och flexibel i arbetet för att skapa en lyckad bostadsaffär för alla parter. Mitt mål är att både köpare och säljare ska vara 100 % nöjda med min insats som mäklare.

Vad skiljer Catrine från andra mäklare?

Som fd elitidrottare och proffscyklist är jag väldigt målinriktad och vill uppnå bästa möjliga resultat i allt jag gör. Du berättar hur jag gör dig nöjd, sedan ger jag 100 % för att uppnå dina önskemål.

Jag tror på trygghet, tydlighet, noggrannhet och tillgänglighet!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Bostadsmarknaden på Gotland är väldigt varierande och kan innebära förmedling av bostadsrätt och villa i Visby eller på landet, eller varför inte ett fritidshus vid havet. Variationen är det som gör mitt arbete så roligt, och oavsett vad har jag erfarenhet från många olika sorters bostäder och god lokal förankring över hela ön.

Hur marknadsför Catrine sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen är bland det viktigaste i försäljningsprocessen. Grundpelaren är vår hemsida på bertwig.se där vi visar upp annonsen för er bostad. Viktigt att komma ihåg är att ni som säljare alltid får godkänna annonsen innan den publiceras. Detta görs av två skäl; dels ska ni vara helt nöjda med hur er bostad visas upp för andra och dels för att ni ska få möjlighet att kontrollera att allt som står i annonsen stämmer.

Jag använder en stylist när det finns behov för detta och fotograferingen görs alltid av en yrkesfotograf. Jag anser att det är bästa att låta proffs göra det de är bäst på!

Marknadsföringen sker på vår hemsida, Hemnet, sociala medier (Facebook och Instagram) och även i BoBra-bilagan med GA och GT.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-08-16.

CATRINE SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

På följande platser

CATRINE ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Catrine Löfkvist har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Catrine till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Catrine

CATRINE JOBBAR PÅ

Är du Catrine Löfkvist?
Logga in och redigera din presentation här.