Catrine Edwardsson, Mäklare på Mäklare Kulling

Catrine Edwardsson Mäklare på Mäklare Kulling

Toppmäklare 2018
Catrine Edwardsson, Mäklare på Mäklare Kulling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Catrine?

Du är expert på din bostad.
Vi är experter på bostadsförsäljning.
Tillsammans gör vi den bästa affären!

Få affärer är så viktiga i ditt liv som bostaden - oavsett om du säljer eller köper. Vi på Mäklare Kulling vet vikten av ett starkt samarbete och ett personligt engagemang i varje bostadsaffär. Vi använder vår kompetens, tillsammans med dina tankar, åsikter och idéer för att din bostadsförsäljning ska bli så lyckad som möjligt.

Mäklare Kulling är en av Uppsalas mest anrika mäklarfirmor. Firman grundades 1989. Vi har en kundkrets som säljer såväl villan som ettan. Under åren har vi byggt upp ett starkt spekulantregister och ett stort kontaktnät.

Mäklare Kulling har närhet till kunden och arbetar med väl utvalda lokala samarbetspartners.

Besök gärna vår hemsida www.maklarekulling.se.

Catrine Edwardsson förmedlar bostadsrätter och villor i Uppsala med närområden. Mäklarutbildad på Högskolan i Gävle och verksam som fastighetsmäklare i Uppsala sedan 1997.

Vad skiljer Catrine från andra mäklare?

Varje bostadsförsäljning unik. Det är du som säljare som känner till din bostads kvaliteter och anledningen till din försäljning. Jag har erfarenheten att råda dig till när det är bäst läge att sälja och vad som ska lyftas fram. Utifrån det skapar vi på Mäklare Kulling individuellt anpassade lösningar tillsammans med dig. Vi jobbar i fem steg: från att vi tecknar ett uppdrag och gör lägenheten visningsklar till marknadsföring, visning och slutligen till att kontraktet är underskrivet. Under hela processen får du ett personligt engagemang och lyhördhet för dina behov, så att just din bostadsförsäljning ska bli så lyckad som möjligt

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Mäklare Kulling är en fristående mäklare. Det innebär att vi har större möjligheter att skräddarsy lösningar för just dig och din bostadsaffär. Vi är flexibla och lättrörliga på en marknad som förändras snabbt. Och framförallt – vi kan Uppsala och fokuserar vår energi här!

Hur marknadsför Catrine sina bostadsförsäljningar?

Hemnet, Bovision, Hitta Hem, UNT och våra sociala medier är platser där vi marknadsför din bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-05.

Catrine Edwardsson har 7 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Catrine till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Catrine

CATRINE JOBBAR PÅ

Är du Catrine Edwardsson?
Logga in och redigera din presentation här.