Catrin Lammgård, Mäklare på Mäklarhuset Partille

Catrin Lammgård Mäklare på Mäklarhuset

Catrin Lammgård, Mäklare på Mäklarhuset Partille
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Catrin?

Du vill sälja din bostad smidigt och framförallt till ett bra pris. Låt mig hjälpa dig hela vägen dit! Allt för att du efter din bostadsförsäljning ska gå vidare med ett leende på läpparna och känna dig nöjd med ditt val av mäklare. Som person är jag positiv, envis, älskar utmaningar och att överträffa förväntningar. Välkommen att ringa mig så pratar vi vidare!

Vad skiljer Catrin från andra mäklare?

Jag erbjuder stort engagemang, ärlighet, kunskap och driv i kanske ditt livs största affär. Jag har djup kunskap om bostadsmarknadens villkor, då jag är ekonom i botten, och personlig erfarenhet av olika boendeformer. Jag har varit ordförande/styrelseledamot i bostadsrättsföreningar, bott i olika typ av hus (kedjehus, 1930-talsvilla) och bostadsrätter (radhus, lägenheter). Jag är ditt stöd i bostadsförsäljningen!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Partille är populär kommun med bra skolor, natur, service etc som också har snabba kommunikationer till grannkommunen Göteborg. Utby angränsar till Partille på Göteborgsidan och är också mycket eftertraktad. Jag känner mig hemma i Partille med omnejd, då jag är uppvuxen i Sävedalen och har även bott här som vuxen med barn. Därför vet jag vilka skolor och förskolor som finns men även affärer, busslinjer och annat viktigt som behövs i vardagen. Efterfrågan på bostäder i Partille och Utby är relativt stabil då efterfrågan är stor, speciellt bland barnfamiljer.

Hur marknadsför Catrin sina bostadsförsäljningar?

Allt startar med en marknadsplan. Mäklarhuset är en av de vassaste mäklarkedjorna inom IT och digitala verktyg, som jag kan använda aktivt i marknadsföringen av mina bostadsförsäljningar. Digitala kanaler används och vilken strategi som väljs beror på målgrupp. Förutom vår egen hemsida maklarhuset.se så finns vårt eget digitala spekulantregister (som uppdateras var 6e månad) med spekulanter från våra visningar och som har bevakningar på "kommande" försäljningar och ""till salu" hos oss. Ibland blir det personliga förhandsvisningar. Givetvis använder vi även försäljningskanalerna Hemnet, HittaHem. Hus säljer vi oftast med tjänsten "Skyddat köp" så köpare får tillgång till besiktningsprotokoll redan vid visning, vilket gör att de spekulanter som lägger bud har en god uppfattning om bostaden de budar på. Jag jobbar tätt ihop med stylister, superduktiga fotografer och oberoende besiktningsmän, vilket gör mig involverad personligen i hela processen. Vid visningar kan vi vid behov vara två mäklare på plats, för att kunna erbjuda bästa tillgänglighet för frågor och diskussion med spekulanter. Tillgänglighet på telefon är något som också är prioriterat.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-27.

CATRIN SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

På följande platser

CATRIN ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Catrin har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Catrin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Catrin

CATRIN JOBBAR PÅ

Är du Catrin Lammgård?
Logga in och redigera din presentation här.