Catharina Ek, Mäklare på Mäklarringen

Catharina Ek Mäklare på Mäklarringen

Catharina Ek, Mäklare på Mäklarringen
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Catharina?

Mitt mål att överträffa mina kunder, både köpare och säljare och alltid leverera toppresultat. Det är jätteviktigt för mig och driver mig framåt som mäklare.

Vad skiljer Catharina från andra mäklare?

Jag har en bred kompetens, en professionell utstrålning och levererar goda resultat samt jag har ett otroligt engagemang i varje bostadsaffär. Du som både säljare och köpare kommer alltid lätt i kontakt med mig, via telefon, sms eller email.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har arbetat i Österåker och Täby kommun sedan 2007 och jag känner till våra kommuner väldigt väl. Det är mycket viktigt att kunna berätta om skolor, förskolor, kommunikationer, restauranger och badplatser bla för de spekulanter som är på våra visningar. Till Österåker har vi stor inflyttning till villamarknaden och då är detta mycket viktig information och kan vara avgörande för ett köp.

Hur marknadsför Catharina sina bostadsförsäljningar?

Vi satsar på bred marknadsföring. Vi har vår egen hemsida www.maklarringen.se och utöver den sidan finns annons naturligtvis även på Hemnet. Vår butik både i Täby och Österåker har bra placering och skyltfönster där vi skyltar upp alla bostäder. Jag kontaktar de kunder vi har i vårt spekulantregister, där spekulanter har anmält att de vill bli kontaktade om bostad i ett visst område samt om de har varit på liknande objekt.

Bilder över bostaden samt drönarbilder sker via en professionell fotograf och vi har fina broschyrer vid visning.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-05.

CATHARINA SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

På följande platser

CATHARINA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Catharina Ek har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Catharina till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Catharina

CATHARINA JOBBAR PÅ

Är du Catharina Ek?
Logga in och redigera din presentation här.