Caroline Larsson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Caroline Larsson Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Caroline Larsson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Caroline?

Jag är fastighetsmäklare sedan 2008 och det viktigaste för mig som mäklare är vara påläst och engagerad i varje affär, och förstås att ha en bra kontakt med mina kunder. Just kundkontakten är vad jag uppskattar mest med att vara mäklare!

Efter varje affär får våra säljare och köpare möjlighet att betygsätta oss som mäklare och den mäklartjänst som vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling levererar. Att 94 % av mina köpare och säljare väljer att rekommendera mig utan att tveka är ett fint betyg på att den mäklartjänst som jag levererar uppskattas av såväl köpare som säljare.

Mitt mål är att jag ska vara det naturliga valet av mäklare om ni någon gång ska sälja och att ni ska vilja rekommendera mig till era nära och kära.

Vad skiljer Caroline från andra mäklare?

Jag gillar verkligen mitt jobb, som också är en livsstil. Jag gillar att överträffa kundernas förväntningar och är inte den som ber om ursäkt när jag slår rekord i bostadsrättsföreningar eller marknadsrekord på gatan.

Eftersom jag förmedlar både villor, bostadsrätter, tomter och fritidshus blir mina köpare ofta senare mina säljare antingen genom att jag får hjälpa till direkt med försäljning av deras nuvarande bostad eller att de kontaktar mig den dagen det är dags för flytt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat som fastighetsmäklare i över tio år så har jag bra koll på de olika områden som vi förmedlar bostäder i. Var ligger närmaste förskola? Är det långt till busshållplatsen? Att jag själv är född och uppvuxen i Örebro gör att jag kan kommunen och länet väldigt bra.

Örebro län är en spännande marknad att jobba på. De flesta kommuner växer mycket tack vare det strategiska läget mellan Stockholm och Göteborg. En fortsatt expansion är säkerligen att vänta.

Hur marknadsför Caroline sina bostadsförsäljningar?

Bilderna är väldigt viktiga för att skapa intresse för bostaden. Här finns möjlighet att få hjälp med styling innan en proffsfotograf fotograferar bostaden. Jag som mäklare guidar er till vad som passar just ert boende.

Jag brukar säga till mina kunder att "bostaden kommer synas bra på marknaden, och ni behöver inte vara oroliga att kunder som söker bostad i ert område missar er försäljning"
Bostaden läggs ut på vår hemsida (www.lansfast.se), Hemnet, m.fl. och matchas i vårt spekulantregister.

Hur kan vi då nå de spekulanter som kanske inte själva vet om att det här boendet passar dem som handen i handsken? Självklart genom en personlig kontakt och tips om att den här bostaden får de inte missa. Vi mäklare på Länsförsäkringar fastighetsförmedling i Örebro samarbetar för att tipsa våra respektive kunder om objekt som kommer in på kontoret. Tidigare visningar brukar också ge oss underlag för att kunna tipsa rätt kunder. Vissa av våra objekt hinner inte ens ut på marknaden!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-02-21.

Caroline Larsson har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Caroline till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Caroline

CAROLINE JOBBAR PÅ

Är du Caroline Larsson?
Logga in och redigera din presentation här.