Caroline Eriksson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

Caroline Eriksson Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Caroline Eriksson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Caroline?

Mitt stora fokus ligger på kommunikation, effektivitet och tydlighet. Oavsett situation så relationen mellan mig som mäklare och dig som säljare det som ligger till grund för ett så bra samarbete som möjligt. Varje affär är individuell och vare sig vikten ligger på att det ska gå så fort som möjligt eller att just rätt köpare ska dyka upp strävar jag såklart alltid mot att leverera med högsta kvalitet! De senaste 15 åren har jag jobbat inom service/försäljning i olika branscher och ska jag koka ihop en lärdom från alla tjänster jag haft är det att ALDRIG förutsätta att man vet exakt vad kunder behöver och vill, utan att ta sig tiden att verkligen ta reda på det med ett öppet sinne.

Vad skiljer Caroline från andra mäklare?

Att vara resultatinriktad är såklart inte ett drag som skiljer mig från någon annan mäklare men det är utifrån det jag försöker prestera. Min vinnarskalle och tävlingsinriktning styrs aldrig av att vara bättre än någon annan eller att vinna till varje pris, utan jag lägger vikten på att vara lyhörd och fokuserad på det mina kunder förväntar sig av mig och affären i stort. Att få så bra betalt som möjligt för en bostad är alltid målet - och nöjda kunder med det!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född och uppvuxen i Nyköping, både i innerstan och på landet runt om i kommunen. Detta ger mig stor lokalkännedom och en bra inblick i de olika områdena. De senaste åren har varit lite utav en bergochdalbana och jag tror att en stabilisering vore på sin plats för att koncentrera både efterfrågan och utbud. Nyköping tickar på och efterfrågan på villor respektive bostadsrätter pendlar beroende på såväl årstid som ekonomiskt läge i landet och det är upp till oss inom bostadsbranschen att förmedla en så klar och rättvis bild som möjligt för både säljare och spekulanter.

Hur marknadsför Caroline sina bostadsförsäljningar?

Våra bostadsannonser marknadsförs först och främst på Hemnet och på vår hemsida. Utöver detta går jag igenom mitt spekulantregister och bollar med mina kollegor för att hitta köpare som varit på visningar av liknande objekt, dessa blir i sin tur meddelade. Både Instagram och Facebook har visat sig bra lämpat för marknadsföring och vi uppdaterar båda kontona löpande. Vi samarbetar med en professionell fotograf med öga för färg och form, bilderna används i annonser, visningsprospekt och på sociala medier. Finns specifika önskemål angående marknadsföring ordnar vi det!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-05-07.

Caroline Eriksson har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Caroline till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Caroline

CAROLINE JOBBAR PÅ

Är du Caroline Eriksson?
Logga in och redigera din presentation här.