Caroline Eliasson, Mäklare på Mäklarhuset Innerstan

Caroline Eliasson Mäklare på Mäklarhuset

Caroline Eliasson, Mäklare på Mäklarhuset Innerstan
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Caroline?

Jag är en extremt målmedveten och viljestark skåning som har ett genuint intresse för människor och sälj, denna kombination gör att jag alltid lägger ner 110% på alla mina försäljningar. För mig handlar det om att skapa de bästa förutsättningarna för mina kunder, hålla hög kvalitet genom hela processen och leverera i varje steg. Jag ser till att göra det där lilla extra som är avgörande om du ska få bra betalt eller riktigt bra betalt.

Vad skiljer Caroline från andra mäklare?

Jag drivs av att överträffa mina köpares och säljares förväntningar och strävar alltid efter att få mina kunder att känna sig trygga genom hela processen, så som jag hade önskat att min mäklare skulle agera om det var min bostad som var till salu. Jag lägger ner mitt hjärta och själ i varje försäljning, för mig är det viktigaste att du som kund känner dig nöjd med mig som din fastighetsmäklare. Jag vill att du ska vara så nöjd att du rekommenderar mig vidare till bekanta, vänner och familj. Det är mitt kvitto på att jag gjort ett bra jobb!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är själv bosatt på Kungsholmen sen några år tillbaka vilket gör att jag har god lokalkännedom och kan områden in och utantill. Det är viktigt att känna till områdens alla fördelar som exempelvis närhet till shopping, skolor, caféer, promenadstråk, matbutiker, busstationer och vilket aktivitetsliv som erbjuds i närheten. Allt för att kunna sälja in just din bostad på bästa sätt!

Hur marknadsför Caroline sina bostadsförsäljningar?

Det är av stor vikt att vi inte gör avkall på någon marknadsföringskanal. Genom att synas på alla internetsidor, i lokaltidningen, i DN bostad, på sociala medier med en bostadsfilm och skylta upp på vårt kontor når vi ut till alla spekulanter på marknaden. På dagens marknad är det extra viktigt att nå ut till så många spekulanter som möjligt för att vi ska ha fler möjligheter att få bostaden såld till ett pris som ni är riktigt nöjda med. Vi arbetar aktivt med vårt spekulantregister vilket innebär att alla spekulanter som varit på liknande lägenhetsvisningar senaste två månaderna kommer med hjälp av teknikens utveckling få information om er försäljning. Jag kan garantera att vi har det absolut bästa och mest kvalitativa spekulantregistret, våra spekulanter är färska och söker en liknande bostad just i detta nu samt har finansieringen klar.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-04.

CAROLINE SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

CAROLINE ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Caroline har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Caroline till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Caroline

CAROLINE JOBBAR PÅ

Är du Caroline Eliasson?
Logga in och redigera din presentation här.