Caroline Björling, Mäklare på SkandiaMäklarna

Caroline Björling Mäklare på SkandiaMäklarna

Caroline Björling, Mäklare på SkandiaMäklarna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Caroline?

Som mäklare är jag konkret och rak, jag kan min sak. Med djupt engagemang att hjälpa människor på ett tryggt sätt genom hela försäljningsprocessen, har jag en unik drivkraft att alltid överträffa kundernas förväntningar. Att få möjligheten att vara delaktig i mina säljare och köpares försäljningsprocess handlar om så mycket mer än bara själva försäljningen. Jag är en del av deras liv under den perioden vilket gör relationerna minst lika viktiga.

Vad skiljer Caroline från andra mäklare?

Jag har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2005 i Stockholm med gedigen kunskap av många framgångsrika försäljningar. Kunskap och engagemang är mina ledord. Mina år som
Mäklare har gett mig många återkommande kunder och många rekommendationer.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Österåker är en snabbt växande kommun med ett brett utbud av boendeformer, det finns alltid något för någon. Jag är själv bofast i kommunen och väl insatt i det som händer och är på gång.

Hur marknadsför Caroline sina bostadsförsäljningar?

Jag arbetar främst med webbaserad annonsering. Bostaden läggs upp på vår hemsida, Hemnet, HittaHem, Bovision, m.fl. Vi gör även riktad marknadsföring på social medier med hjälp av utomstående företag. Självklart matchar jag varje objekt med vårt rikstäckande spekulantregister för att nå just de spekulanter som aktivt söker en viss typ av bostad. Bostaden fotograferas alltid av vår professionella fotograf och våra prospekt håller hög kvalité och trycks på tryckeri.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-05.

CAROLINE SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

På följande platser

CAROLINE ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Caroline Björling har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Caroline till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Caroline

CAROLINE JOBBAR PÅ

Är du Caroline Björling?
Logga in och redigera din presentation här.