Caroline Bentsen, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna

Caroline Bentsen Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Caroline Bentsen, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Caroline?

Jag vill att du som säljare ska känna dig både nöjd och trygg i varje del av din bostadsaffär, och det är vad jag jobbar för när jag anlitas. Jag har varit fastighetsmäklare sedan 2011 och gör alltid mitt yttersta för att nå bästa möjliga resultat.

Vad skiljer Caroline Bentsen från andra mäklare?

Jag ger allt, och genomför alla moment i försäljningen med ett hjärtligt engagemang och jag finns givetvis alltid tillgänglig. Hur vi håller kontakt bestämmer du utefter det som passar dig bäst, telefon, sms eller mail. De här egenskaperna har så klart de flesta mäklarna, det är inget som gör mig unik. Det som däremot kanske gör det, är att jag möter personerna bakom varje affär med respekt och ödmjukhet. Jag gör helt enkelt mitt bästa för att se det hela ur ditt perspektiv.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är uppväxt i Eskilstuna och har varit verksam som fastighetsmäklare på orten sedan 2014. Jag känner därför till de olika områdena väl, och vet vart skolor, förskolor, butiker, bad mm finns, vilka är vanliga frågor hos en köpare.

Hur marknadsför Caroline sina bostadsförsäljningar?

På vårt kontor jobbar vi till största del med digital marknadsföring. Bostadsannonsen publiceras på vår hemsida www.lansfast.se/eskilstuna, Hemnet m.fl. Annonsen exponeras även för bostadssäljare på Mäklarofferter, bostadssäljare är ju kommande köpare. Jag publicerar även annonsen i mitt spekulantregister, där din annons riktas direkt mot potentiella köpare.

Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf och jag tar självklart fram ett välarbetat försäljningsmaterial så som visningsbroschyrer och skylt till vårt skyltfönster.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

CAROLINE SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Eskilstuna
CAROLINE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Caroline Bentsen har 14 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Caroline till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Caroline

CAROLINE JOBBAR PÅ

Är du Caroline Bentsen?
Logga in och redigera din presentation här.