Caroline Ahlén, Mäklare på BOSTHLM

Caroline Ahlén Mäklare på BOSTHLM

Toppmäklare 2019
Toppmäklare 2018
Caroline Ahlén, Mäklare på BOSTHLM
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Caroline?

Varje individ och bostadsaffär är unik och kräver därför lyhördhet och ett skräddarsytt upplägg efter dess behov. Det är det roligaste med mitt jobb, att varje dag inte är den andra lik. I mina kunders rekommendationer beskriver de mig som; tillmötesgående, serviceinriktad, tydlig och tillgänglig under hela processen, lätt att kommunicera med, samt att jag alltid återkopplar. För mig är dessa ord de bästa betygen.

Jag älskar mitt jobb med alla utmaningar och all lärdom det medför för att inte nämna alla härliga möten med er kunder. Jag strävar alltid efter att du som köpare eller säljare vill rekommendera mig vidare till nära och kära, för då har jag lyckats förmedla det jag vill.

Vad skiljer Caroline från andra mäklare?

Som mäklare är jag lyhörd, engagerad och noggrann. Jag prioriterar goda och långa kundrelationer och det viktigaste för mig är att både säljare och köpare känner sig nöjda och trygga genom hela försäljningsprocessen. Jag sätter stor vikt i presentationen av bostaden och fokuserar på detaljer. Alla förberedelser ska vara genomtänkta och ingenting får lämnas åt slumpen.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har förmånen att få hjälpa kunder över hela Stockholm vilket ger mig bred kompetens och gör att jag kan hjälpa både köpare och säljare vid mina affärer.

Hur marknadsför Caroline sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför överallt där man behöver synas. Bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida www.bosthlm.se, hemnet och exponeras även på ett antal andra bostadssidor. Förutom på webben jobbar vi även med spekulantregister.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-04-12.

CAROLINE SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Villor
På följande platser
CAROLINE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
CAROLINES PROSPEKT
Caroline Ahlén har 16 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Caroline till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Caroline

CAROLINE JOBBAR PÅ

Är du Caroline Ahlén?
Logga in och redigera din presentation här.