Caroline Åström, Mäklare på Fastighetsbyrån Sollentuna

Caroline Åström Mäklare på Fastighetsbyrån

Caroline Åström, Mäklare på Fastighetsbyrån Sollentuna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Caroline?

Mitt mål med varje affär är just att jag ska bli den du rekommenderar till dina nära och kära och att jag blir din givna mäklare vid din nästa försäljningsprocess.

I min yrkesroll ser jag alltid till att ha ett stort driv och engagemang, du kommer känna att jag finns där lika mycket i början av processen som i slutet. Förtroende, tillgänglighet och engagemang är mina 3 viktigaste ledord i varje process.

Jag ser till att vi lägger upp rätt strategi för er för att få till den bästa möjliga försäljningen i rådande marknad.

Vad skiljer Caroline Åström från andra mäklare?

Som de flesta förstår så är varje försäljning unik, de gäller att skräddarsy ett upplägg utifrån kundens önskemål och objektet och marknadens förutsättningar. Att tro att ett objekt säljer av sig själv i den rådande marknad vi har idag, nej glöm det. Det behövs fingertopps känsla och att aldrig släppa minsta lilla kund i sikte. Jag jobbar mycket med att dra i alla håll och kanter för att hitta just din kund som är bered att betala det priset du vill ha för din bostad!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Att ha jobbat i Sollentuna i över 3 år känner jag att jag kan kommunen utan och innan, vart de närmaste skolorna ligger, matbutiker, kommunikationer till och från kommunen. Och just varför Sollentuna är så bra att bo i är en enkel fråga!

Hur marknadsför Caroline sina bostadsförsäljningar?

Din bostad kommer att synas på Hemnet, vår hemsida Fastighetsbyran.se. Facebook annonsering och Instagram är också 2 viktiga sidor där vi syns med din bostad.

Fastighetsbyrån i Sollentuna är en stor aktör, vi kommer såklart marknadsföra den utåt i vårt egna kundregister. Jag träffar kunder dagligen, nya säljare på kundmöten och nya spekulanter på visningar där just din kund att finnas.

Bilderna på din bostad fotas upp av en professionell fotograf, jag har mina 2 favoriter som jag alltid ser till att använda mig av.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-05-06.

CAROLINE SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Sollentuna
CAROLINE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Caroline Åström har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Caroline till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Caroline

CAROLINE JOBBAR PÅ

Är du Caroline Åström?
Logga in och redigera din presentation här.