Carolina Antonsson, Mäklare på MOHV Malmö

Carolina Antonsson Mäklare på MOHV

Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Carolina Antonsson, Mäklare på MOHV Malmö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Carolina?

Jag ser varje bostadsaffär som unik och anpassar alltid mitt sätt att arbeta efter varje ny kunds önskemål. Jag har höga krav på mig själv och strävar efter att ge mina säljare en smidig affär tillsammans med det bästa slutpriset. Läs gärna mer under mina omdömen där mina kunders rekommendationer talar sitt tydliga språk.

Vad skiljer Carolina från andra mäklare?

Att bidra med ett stort personligt engagemang är för mig en självklarhet. Min tre ledord är noggrannhet, kompetens och ödmjukhet.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Malmö med omnejd är ett område som hela tiden växer. Stor inflyttning, företagsetableringar och en kollektivtrafik som ständigt byggs ut gör Malmömarknaden attraktiv och positiv.

Hur marknadsför Carolina sina bostadsförsäljningar?

MOHV är ett modernt mäklarföretag med fokus på kundnytta genom flexibla lösningar. Vi är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Kontakta mig så tar vi tillsammans fram det upplägg som fungerar bäst för just dig och din bostad. För oss är nöjda kunder det viktigaste vi har, och därför är vi extra stolta över att 95% av våra kunder kan tänka sig att rekommendera oss. Välkommen att bli en av dem du också!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-05-27.

Carolina Antonsson har 8 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Carolina till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Carolina

CAROLINA JOBBAR PÅ

Är du Carolina Antonsson?
Logga in och redigera din presentation här.