Carolin Svensson, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Carolin Svensson Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Carolin Svensson, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Carolin?

Med mångårig erfarenhet inom försäljning och service i kombination med ett genuint intresse för både bostäder och människor tog jag steget in i fastighetsmäklaryrket. Där fick jag möjligheten att arbeta i staden jag både vuxit upp, bor i och därför känner väldigt väl.

För att du ska känna dig trygg i en av livets största affärer betonar jag noggrannhet, tillgänglighet och ett stort engagemang. Jag lägger stort fokus på dina behov och önskemål för att skapa en anpassad försäljningsplan för just din bostadsaffär.

Som mäklare strävar jag efter att alltid vara positiv, lugn och lyhörd.

Vad skiljer Carolin Svensson från andra mäklare?

En bostadsaffär är bland de största och viktigaste affärerna i ditt liv och därför är valet av fastighetsmäklare inget man ska lämna åt slumpen.
Du som kund ska vara kräsen och du som kund ska ställa krav, höga krav i ditt val av fastighetsmäklare.
Min ambition som fastighetsmäklare är att skräddarsy den bästa lösningen för dig och din bostad oavsett vilken marknad som råder och jag skapar en anpassad försäljningsplan för just din bostad. Min ambition är också att alltid arbeta på det sätt som ger dig som säljare en trygg affär och bäst betalt.
Jag ger alltid det där lilla extra för att mina kunder, både säljare och köpare, ska känna sig nöjda efter avslutad affär. Med affärsmässighet och stort engagemang inför uppgiften och med ett nytänkande och omtänksamt arbetssätt hoppas jag också kunna överträffa även era förväntningar.
Min målsättning är självfallet att ni som säljare och som köpare vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta så att jag kan få äran att hjälpa även dem med att få en trygg affär och bäst betalt.
Varmt välkomna att kontakta mig så pratar vi bostad!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Har bott i Trelleborg i över 25 år och känner därför till Trelleborgs alla områden, fördelar och vad både köpare och säljare vill ha.
Jag vet hur nära det är till alla förskolor, skolor, caféer, matbutiker och all kommunikation.
Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar in sig till dem. Prisutvecklingen i Trelleborg har varit positiv och den trenden verkar hålla i sig givet Trelleborgs fortsatta och stadiga expansion.
Trelleborgs Centralstation och den utbyggda motorvägen underlättar för de som behöver pendla och i linje med det ökar kommunens attraktionskraft. Fler vill flytta till Trelleborg vilket är fantastiskt roligt.
Trelleborg går en spännande tid till mötes, inte minst med tanke på projektet Kuststad 2025 som har för avsikt att profilera Trelleborg som en kustnära stad med närhet till hav och natur.
Detta projekt bidrar också till Trelleborgs attraktionskraft. Trelleborg är en vacker stad med många pärlor som bidrar till idyllen.
Hur många ska du upptäcka?

Hur marknadsför Carolin sina bostadsförsäljningar?

Svensk Fastighetsförmedling kan som enda mäklare i Sverige erbjuda SMART i samarbete med CCT, ett verktyg för digitala och sociala annonskampanjer.
SMART identifierar och engagerar de troligaste köparna av din bostad, exponerar bostaden i de populäraste kanalerna och plattformarna och dessutom kan du följa kampanjen live.
Resultatet är tydligt, fler som intresserar sig för din bostad vilket ökar chansen för en snabbare försäljning OCH till ett högre slutpris.
Givetvis marknadsför vi din bostad i tryckt media, på vår hemsida www.svenskfast.se samt på Hemnet. Som komplement till ovanstående marknadsför vi även din bostad på vår egen Facebook-kanal samt på vårt InstaGram-konto.
Anlitar du Svensk Fastighetsförmedling syns din bostad mer, mycket mer eller mest.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-07-20.

CAROLIN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Svedala
  • Trelleborg
CAROLIN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Carolin Svensson har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Carolin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Carolin

CAROLIN JOBBAR PÅ

Är du Carolin Svensson?
Logga in och redigera din presentation här.