Carl Westrell, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

Carl Westrell Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Carl Westrell, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Carl?

För mig är det viktigaste att du som säljare känner att du har haft full kontroll på hela försäljningsprocessen. Efter en avslutad bostadsaffär är mitt mål att både köpare och säljare ska känna sig nöjda men framför allt delaktiga från början till slut. Jag sätter stor vikt vid att göra ett noggrant jobb och strävar efter långsiktiga relationer med alla mina kunder där jag har hjälpt många i både tre, fyra och fem bostadsaffärer.

Vad skiljer Carl från andra mäklare?

Med min mångåriga erfarenhet har jag lärt mig att hantera en mängd olika situationer, både juridiska, känslomässiga och även sett hur marknader svängt fram och tillbaka. Med den erfarenheten i ryggen och uppfattningen att jag har världens roligaste jobb kan jag stoltsera med oerhört nöjda köpare och säljare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Helsingborg med omnejd är en del av Skåne som hela tiden växer och ser ut att göra så även de närmsta kommande åren, En intressant trend att lägga märke till är att vi nu har större inflyttning från andra städer i Sverige, något som självklart ökar efterfrågan på bostäder här. Jag bor och verkar i Helsingborg och känner därför personligen till den service som jag som mäklare tycker att det är självklart att kunna tipsa mina kunder om.

Hur marknadsför Carl sina bostadsförsäljningar?

Våra objekt marknadsförs via vår egen välbesökta hemsida, Hemnet och sociala medier. Vi har egna, proffsfotografer som hjälper oss med de viktiga fotona som vi använder oss av till objektbeskrivningarna..

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-05.

CARL SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Helsingborg
  • Landskrona
CARL ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
CARLS PROSPEKT
Carl Westrell har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Carl till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Carl

CARL JOBBAR PÅ

Är du Carl Westrell?
Logga in och redigera din presentation här.