Carl Borin, Mäklare på Fabergé

Carl Borin Mäklare på Fabergé

Carl Borin, Mäklare på Fabergé
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Carl?

Carl är en av medgrundarna av Fabergé Fastighetsmäkleri och har sedan starten 2004 förmedlat lägenheter, villor och kommersiella fastigheter över hela stor Stockholm med omnejd. Hög service nivå, stort engagemang och gedigen kunskap tar Carl tar med sig in i samtliga affärer. Fritiden spenderas med familjen i Sverige eller Spanien.

Vad skiljer Carl från andra mäklare?

Med över 14 års erfarenhet av villa samt bostadsrätts försäljningar har jag under åren samlat på mig en oerhört stor kundskapsbank som mina säljare samt köpare uppskattar mycket. Kunskapen, engagemanget samt erfarenheten ger såväl säljare samt köpare en trygghet genom hela affären.

Eftersom jag är obunden till områden uppskattas detta ofta av köpare då det i många fall vill anlita mig som deras säljmäklare när de köpt ett objekt via mig. På så vis kan jag även hjälpa mina säljares köpare att snabbt kunna ta beslut om köp då deras försäljning kan starta omgående.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag arbetar idag primärt med villor och bostadsrätter på den södra sidan av stan. Men pga mina många år inom yrket har jag även en stor kundkategori innan för tullarna som tidigare var mitt huvudområde.

Hur marknadsför Carl sina bostadsförsäljningar?

Samtliga försäljningar fotas av professionella fotografer och alla prospekt trycks upp på tryckeri. Vid villaförsäljningar ingår alltid flygfoto för att återge fastighetens läge i området.

Alla objekt marknadsförs på Hemnet, HittaHem, mm. Vi täcker upp merparten av bostadssidorna på internet. Utöver detta arbetar vi även med marknadsföring via Facebook samt Instagram med geotaggning för att träffa upp rätt kunder för varje specifikt objekt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

Carl har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Carl till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Carl

CARL JOBBAR PÅ

Är du Carl Borin?
Logga in och redigera din presentation här.