Carl-Anton Söderqvist, Mäklare på Mäklarhuset Lund

Carl-Anton Söderqvist Mäklare på Mäklarhuset Lund

Carl-Anton Söderqvist, Mäklare på Mäklarhuset Lund
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Carl-Anton?

Jag började arbeta i fastighetsbranschen redan 2003 vilket har gett mig en bred kunskap och förståelse för bostäder och fastigheter av diverse slag. Vidare har jag själv varit på "andra" sidan som både köpare och säljare ett antal gånger innan jag blev mäklare, så jag har full förståelse och respekt för processen ni går igenom. Jag finns med er under hela resan för att stötta och överträffa era förväntningar på just er bostadsaffär. Bostäder är min passion!

Vad skiljer Carl-Anton från andra mäklare?

Jag har en gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen där jag arbetat med allt från boendeservice, uthyrning och förvaltning innan jag sadlade om till mäklare. Utöver min fastighetsmäklarexamen har jag en KY-utbildning som fastighetsförvaltare med mig i bagaget. Jag har en särskilt stor erfarenhet av just bostadsrenoveringar, både i egen regi och åt andra varpå jag kan bidra med kunskap, tips och ett brett kontaktnät av hantverkare när/om ni går i renoveringstankar. Kanske inför en försäljning alternativ efter att ni köpt er nya bostad.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Bostadsmarknaden i Skåne generellt känns väldigt händelserik. Lund/Malmö med omnejd där vi kanske framför allt är verksamma är en otroligt spännande och expansivt marknad med en ständigt ökande efterfrågan på bostäder av alla dess slag. Jag själv är född och uppvuxen i Lund och bor här än idag. Här finns verkligen något för alla.

Hur marknadsför Carl-Anton sina bostadsförsäljningar?

Framför allt digitalt, Givetvis på Hemnet.se, Bovision m.fl.
Instagram och facebook är självklara marknadsföringsplattformar vi använder oss av. Sedan utöver vår egna hemsida så använder vi givetvis klassisk exponering i våra skyltfönster samt fysiska utskick och områdesskyltar. Vi har också ett stort spekulantregister som vi kan direktmarknadsföra mot. Men då den ena försäljningen inte är den andra lik så anpassar jag marknadsföringen efter varje specifikt objekt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-04-06.

Carl-Anton Söderqvist har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Carl-Anton till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Carl-Anton

CARL-ANTON JOBBAR PÅ

Är du Carl-Anton Söderqvist?
Logga in och redigera din presentation här.