Carina Krogius, Mäklare på AFI FastighetsMäklare

Carina Krogius Mäklare på AFI FastighetsMäklare

Carina Krogius, Mäklare på AFI FastighetsMäklare
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Carina?

Att sälja sin bostad är ofta bland de största affärerna man någonsin gör. Att ta hand om försäljningen och vägleda dig till ett avslut där du kan känna dig trygg, säker och helt nöjd är något jag brinner för. Jag jobbar alltid för att dina specifika önskemål ska uppfyllas och att affären ska kännas helt lyckad för just dig och även dina köpare.

Med flera års erfarenhet av branschen och bostadsmarknaden vet jag vad som krävs för att genomföra en lyckad affär. Om du planerar att sälja din bostad ser jag fram emot din kontakt där jag kan berätta mer.

Vad skiljer Carina från andra mäklare?

Med många år i branschen har jag fått en bred erfarenhet om vad varje bostadsaffär behöver för att bli så lyckad som möjligt. Jag har stor kunskap om branschen, bostadsmarknaden och mitt område som jag gärna delar med mig av, för att hjälpa dig som säljare med alla delar av din bostadsaffär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är själv bosatt i Märsta och har sålt bostäder i hela Sigtuna kommun. Det är väldigt roligt med en så varierande marknad som erbjuder allt från centrala lägen till stillsamma lantliga områden.

Hur marknadsför Carina sina bostadsförsäljningar?

Framförallt via mitt breda kontaktnät! Vår målsättning är alltid att marknadsföra ditt boende på de marknadsplatser som är rätt för dig, din bostad och där vi hittar köpare och får bred exponering. Då vi är en oberoende byrå kan vi alltid välja var ditt objekt ska synas, och därför väljer vi bredast möjliga exponering. Tack vare detta kan vi även tillgodose dina specifika önskemål. Via vår nära kundkontakt och breda kontaktnät kontaktar vi även kunderna direkt som kan vara intresserade av din bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-15.

CARINA SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor

På följande platser

CARINA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Carina har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Carina till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Carina

CARINA JOBBAR PÅ

Är du Carina Krogius?
Logga in och redigera din presentation här.