Carima Hägglund Hasni, Mäklare på Fastighetsbyrån Sollentuna

Carima Hägglund Hasni Mäklare på Fastighetsbyrån

Carima Hägglund Hasni, Mäklare på Fastighetsbyrån Sollentuna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Carima?

För att nå det bästa resultatet behövs en pålitlig, driven och genuint engagerad fastighetsmäklare. Yrket handlar om så mycket mer än att visa bostäder - det handlar om att matcha köpare och säljare, att se lösningar när andra ser problem och att skapa relationer. Min högsta prioritet är att de säljare som anlitar mig får bästa möjliga betalt, en trygg affär och med gott samvete rekommenderar mig vidare. I min yrkesroll ska alla jag kommer i kontakt med känna sig väl bemötta, uppleva mig som tillmötesgående och som en person man vill göra affärer med.

Vad skiljer Carima från andra mäklare?

Min styrka är att på ett skickligt sätt kombinera att vara en driven säljare med en ödmjukhet inför att människor man möter står inför sina livs största affärer och kan befinna sig i alla möjliga olika lägen i livet. Att kunna anpassa min tjänst och mitt bemötande efter situationen. I alla lägen har det varit en stor framgång att kunna tänka utanför boxen och att kunna hitta lösningar i svåra lägen.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är uppvuxen i kommunen Sollentuna och den ligger mig varmt om hjärtat. Sollentuna erbjuder en enorm kombination av bostäder - Från de fina villorna med sjötomt, de nyproducerade husen och lägenheterna, till de små lägenheterna i originalskick.

Kommunen erbjuder ett stort utbud av förskolor och grundskolor - I flera av dem har jag själv blivit formad. Rudbecks gymansium är en av Stockholms läns populära gymnasieskolor och jag kan intyga att det är med all rätt.

Hur marknadsför Carima sina bostadsförsäljningar?

Som Sveriges ledande mäklarfirma kan Fastighetsbyrån erbjuda marknadens absolut bästa verktyg. Vi ligger alltid i framkant och anpassar oss snabbt till en föränderlig värld.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-10.

CARIMA SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

På följande platser

CARIMA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Carima har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Carima till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Carima

CARIMA JOBBAR PÅ

Är du Carima Hägglund Hasni?
Logga in och redigera din presentation här.