Calle Skönebrant, Mäklare på Bjurfors Västerås

Calle Skönebrant Mäklare på Bjurfors

Toppmäklare 2019
Toppmäklare 2018
Calle Skönebrant, Mäklare på Bjurfors Västerås
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Calle?

Jag är uppvuxen i Köping/Västerås. Genom hela min karriär har jag arbetat med kundvård och försäljning och har genom det fått redskapen att skapa långsiktiga och goda relationer. Som mäklare är jag engagerad, driven och lyhörd. Jag strävar alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar. Går ni i säljtankar så hör av er till mig så berättar jag hur vi tillsammans skapar de absolut bästa förutsättningar för en av livets största affärer.

Vad skiljer Calle från andra mäklare?

Jag tar mig tiden och sätter alltid kunden i det främsta rummet. Kombinationen av ett oerhört driv och marknadens absolut snyggaste säljprofil gör att du alltid får bäst betalt om du väljer mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag utgår från Köping och är verksam i Köping, Arboga, Kungsör, Surahammar samt Hallstahammar där jag även är bosatt. Jag gör en stor del av mina affärer genom kontakter som byggts upp under min karriär som fastighetsmäklare, allt för att förenkla för dig som säljare.

Hur marknadsför Calle sina bostadsförsäljningar?

Vi använder samtliga marknadsföringskanaler, vårt enorma spekulantregister, hemnet, bovision, hittahem samt riktad marknadsföring genom vår samarbetspartner Adfenix.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-28.

CALLE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
CALLES PROSPEKT
Calle Skönebrant har 19 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Calle till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Calle

CALLE JOBBAR PÅ

Är du Calle Skönebrant?
Logga in och redigera din presentation här.