Bruna Liborio, Mäklare på Erik Olsson Hisingen

Bruna Liborio Mäklare på Erik Olsson

Bruna Liborio, Mäklare på Erik Olsson Hisingen
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Bruna?

Efter flera års erfarenhet av fastighetsbranschen, vet jag att varje bostadsaffär är unik. Kunnighet, kvalitet samt noggranna förberedelser är viktiga förutsättningar och skillnaden mellan en bra bostadsaffär och en riktig lyckad sådan. Min drivkraft är att både köpare och säljare skall känna sig så pass trygga och vara så pass nöjda att jag blir det självklara valet vid kommande bostadsaffärer. Att jag får bli den mäklare du utan tvekan rekommenderar, är mitt mål.

Vad skiljer Bruna från andra mäklare?

Jag drivs av utmaningar, att på ett tryggt, metodiskt och personligt arbetssätt driva förmedlingsprocessen framåt till nya höjder och rekord. För att nå ett riktigt bra slutresultat finns det inga genvägar, det är hårt arbete, fokus och engagemang som gäller. Därför är kvalitén i tjänsten jag erbjuder mina kunder det viktigaste jag har. Samtliga parter ska känna sig sedda, hörda och omhändertaga. Jag går alltid ett extra steg för att överträffa mina kunders förväntningar.
Jag tar mig tid med mina försäljningar och nöjer mig inte förrän mina säljare har fått maximalt betalt för sin bostad.
Resultatinriktad med nöjda kunder och rekommendationer som fokus, ser jag framemot att guida dig genom din bostadsaffär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Mitt område är en mysig och grönskande pärla, med "Barnen i Bullerbyn" känsla. Jag älskar det! Bra människor, lugn tillvaro, underbar för alla åldrar med en 4h-gård precis intill. En liten oas 20 minuter från centrum.

Hur marknadsför Bruna sina bostadsförsäljningar?

Jag kan säga att jag inte tycker det räcker med att bara använda sig av de klassiska marknadsföringskanalerna. Jag har en genomtänkt marknadsföringsstrategi som jag mer än gärna delar med mig över en kopp kaffe :)

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-28.

BRUNA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
BRUNAS PROSPEKT
Bruna Liborio har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Bruna till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Bruna

BRUNA JOBBAR PÅ

Är du Bruna Liborio?
Logga in och redigera din presentation här.