Bo Wettergren, Mäklare på Wettergren Fastighetsbyrå

Bo Wettergren Mäklare på Wettergren Fastighetsbyrå

Bo Wettergren, Mäklare på Wettergren Fastighetsbyrå
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Bo?

Vi har mångårig erfarenhet av bostadsförsäljning i och runt Göteborg. När du väljer oss kan du känna dig trygg med att du har en mäklare som gör sitt yttersta för att varje säljare ska känna trygghet i varje del av processen.

Vad skiljer Bo från andra mäklare?

- Vi arbetar med ett fåtal objekt i taget och är oerhört noga med att ge varje bostad vår fulla uppmärksamhet.
- Vi har extra långa visningar för att kunna sprida ut spekulanterna så att alla kan titta och känna in den bostad vi visar. Vi anser även att det är av stor vikt att alla spekulanter får möjlighet att ställa sina frågor till oss som mäklare. Ingen spekulant ska gå ifrån en visning med obesvarade frågor.
- Vi har mycket hög tillgänglighet - både för dig som säljare och för spekulanter.
- Vi vet att det som mäklare är viktigt att vara flexibel och vi ordnar ofta extravisningar för de spekulanter som tillkommer efter ordinarie visningar eller för dem som vill titta en extra gång.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Göteborg har en av Sveriges starkaste bostadsmarknader och att arbeta som fastighetsmäklare i Göteborg är en rolig utmaning. De flesta bostäder vi säljer ligger i Göteborgs västra innerstad men har sålt fastigheter ända från allra sydligaste Onsala till Alingsås i norr.
På vår meritlista finns försäljning av allt från radhus, villor och lägenheter, till havsnära sommarstugor, kommersiella fastigheter och till och med fristående garage.

Hur marknadsför Bo sina bostadsförsäljningar?

Vi samarbetar med marknadens duktigaste fotografer och stylister för att försäkra oss om att våra kunders bostäder blir exponerade på allra bästa sätt.
Utöver de traditionella mäklarkanalerna, såsom Hemnet, gör vi elegant utformade utskick till målgruppen som passar just din bostad.
Vi har ett gediget spekulantregister efter alla våra år på Göteborgs fastighetsmarknad och detta har vi stor nytta av då vi skickar ut våra månatliga nyhetsbrev samt specifika matchningsmail som går till dem som anmält intresse av den typ som vår kund säljer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

Bo Wettergren har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Bo till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Bo

BO JOBBAR PÅ

Är du Bo Wettergren?
Logga in och redigera din presentation här.