Björn Borg, Mäklare på Östgöta Fastighetsmäklare

Björn Borg Mäklare på Östgöta Fastighetsmäklare

Björn Borg, Mäklare på Östgöta Fastighetsmäklare
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Björn?

Det viktigaste för mig är att kunden alltid känner sig sedd och trygg i affären då det väldigt ofta handlar om den största affären i mina kunders liv. Att alltid vara en person som man känner tillit och trygghet till är väldigt viktigt och något jag alltid värderar otroligt högt.

Vad skiljer Björn från andra mäklare?

Efter många år i försäljningsbranschen besitter jag stor kunskap om marknadsföring och är riktigt skicklig på att sy ihop affärer. Att sammanföra köpare och säljare och se till att alla är nöjda i slutändan är ibland en utmaning, men alltid något jag jobbar stenhårt för.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

För att vara en riktigt duktig mäklare måste man känna sina försäljningsområden utan och innan, då kan man genomföra en så bra fastighetsförmedling som möjligt. Med mina goda områdeskunskaper vet jag hur marknaden rör sig och kan ge dig bästa möjliga förutsättningarna i din bostadsförsäljning.

Hur marknadsför Björn sina bostadsförsäljningar?

Jag använder mig av professionella fotografer samt erbjuder dig att ta hjälp av skickliga stylister om du vill ge din bostad ett extra lyft. Marknadsföring sker förutom på vår hemsida och Hemnet även genom sociala medier och direktreklam, allt för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-05-08.

Björn har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Björn till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Björn

BJÖRN JOBBAR PÅ

Är du Björn Borg?
Logga in och redigera din presentation här.