Bim Rylander, Mäklare på Mäklarringen Örebro

Bim Rylander Mäklare på Mäklarringen

Bim Rylander, Mäklare på Mäklarringen Örebro
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Bim?

Jag vill att du som säljare skall avsluta din fastighetsaffär med ett lätt hjärta. Jag gör allt för att hitta den köpare som ser värdet och som verkligen uppskattar din bostad. Det för att i slutänden få högsta möjliga slutpris.

Vad skiljer Bim från andra mäklare?

Min långa erfarenhet från förmedling av villor, små gårdar, fritidshus och bostadsrätter ger dig trygghet i din försäljning. Jag strävar alltid efter att överträffa mig själv att alltid ge allt och lite till och att ge trygghet till både dig som säljare och din köpare. Att följa er hela vägen genom bostadsresan.

För att ta steget vidare har jag just nu tjänstledigt fram till våren 2019, då jag antagit nya utmaningar för att kunna göra ett ännu bättre arbete. Jag jobbar i Australien för att få ytterligare mer insikt i sättet att arbeta som fastighetsmäklare. En erfarenhet som du kommer att ha nytta av.

Jag finns där för dig och du når mig alltid på telefon eller sms, vilka frågor du än har.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har under 23 år arbetat i trakterna runt, Kumla, Hallsberg och Askersund vilket ger mig en stor fördel då jag känner till skolor, matbutiker, vårdcentraler m.m. i just ditt område. Jag bor numer i Askersunds kommun som även detta är en fördel då jag vet vad som händer i området, just det som en köpare vill veta. En köpare köper inte bara ett hus, en köpare vill veta vad den kan förvänta sig av området och kommunen.

Hur marknadsför Bim sina bostadsförsäljningar?

Där en potensiell köpare kan finnas, kan man säga. De allra flesta letar idag via internet på Hemmet.se och vår egen hemsida maklarringen.se. Vi finns även med på några fler mindre internetsidor. Utöver webben så publicerar jag eller matchar jag även din bostad mot vårat spekulantregister, där köpare som varit på andra visningar av liknande objekt, blir meddelade om att just din bostad finns till försäljning på marknaden.

Fotograferas givetvis med professionella bilder och jag tar fram ett försäljningsmaterial så som visningsbroschyr för att på bästa sätt visa din bostad.

Allt diskuteras med dig innan lansering, så har du egna idéer så kollar vi på det också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-09-26.

Bim Rylander har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Bim till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Bim

BIM JOBBAR PÅ

Är du Bim Rylander?
Logga in och redigera din presentation här.