Benjamin Karlsson, Mäklare på BOSTHLM

Benjamin Karlsson Mäklare på BOSTHLM

Benjamin Karlsson, Mäklare på BOSTHLM
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Benjamin?

Går du i flyttankar? Men har ännu inte bestämt dig för om du ska sälja din nuvarande lägenhet, tomt eller villa först? Kontakta då mig vid minsta fråga eller fundering så skräddarsyr vi din försäljning från start till mål så att den passar både dig och köparen till 100%.

Med min expertis och mitt kontaktnät kombinerat med din bostad har vi möjlighet att i varje enskilt fall nå förenings/områdesrekord! Känns det som om vi skulle kunna samarbeta? Tveka då inte på att höra av dig innan mina kapitalstarka spekulanter köper grannens bostad.

Sitter du redan i sjön med en annan mäklare och känner att det inte är helt rätt? Hör då av dig när du vill sälja på riktigt, så tar vi oss till mål tillsammans.

Vad skiljer Benjamin från andra mäklare?

"Benjamin är den bästa bästa mäklare i hela världen. Han är tillgänglig, jätte trevlig bemötande, lyhörd, hög kompetens, social, glad, lyhörd, engagerad. vi rekommenderar honom för alltid för att han är bäst” - Shahrazad Talab

"Mycket bra förmåga att hitta precis rätt köpare till min lägenhet vilket resulterade i ett riktigt bra kvadratmeterpris. Över förväntan. Snabb och smidig process också!” - Jens Larsson

”Benjamin Karlsson - hittar ni en sådan mäklare kan ni sluta leta. Koll på läget på ett mkt förtroendeingivande sätt som både upplevdes och visade sig vara helt genuint.
Snabb, rak och tydlig i kommunikationen med ett sätt som (trots dagens marknadsläge) blev en stor framgångsfaktor. Från Hemnetpublicering (fredagkväll) tog det under 72 h till avslut, svårslaget och mkt imponerade.
Kan ärligen rekommendera Benjamin Karlsson till alla som vill uppleva samma positiva känsla genom hela förfarandet och kommer själv aldrig fundera över ett mäklaralternativ igen framöver.” - Peter Johansson

” Benjamin tog över jobbet från en annan mäklare som jag inte var nöjd med, och skötte det hela galant! Han engagerade imponerande många budgivare (7) trots trög marknad, och det blev en snabb affär utan strul och ett slutpris över förväntan. Jag är mycket nöjd med försäljningen och rekommenderar honom varmt. ” 
– Alexander Söder

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Sveriges och framförallt Stockholms bostadsmarknad har gått igenom en tuff tid de senaste 1,5 åren. Bostadsprocesserna tar mycket längre tid än vanligt men tro mig, köparna finns! Det handlar bara om tid.
Anlita mig, jag har köparna & du har bostaden.

Hur marknadsför Benjamin sina bostadsförsäljningar?

Hemnet
Bovision
Bosthlm.se
Utskick

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-22.

BENJAMIN ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Benjamin har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Benjamin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Benjamin

BENJAMIN JOBBAR PÅ

Är du Benjamin Karlsson?
Logga in och redigera din presentation här.