Beatrice Henriksson, Mäklare på Erik Olsson Örebro

Beatrice Henriksson Mäklare på Erik Olsson

Beatrice Henriksson, Mäklare på Erik Olsson Örebro
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Beatrice?

Min kämpaglöd och passion för mötet med nya människor är det som driver mig i mitt arbete som fastighetsmäklare. Med fokus på detaljer vill jag utgå från varje persons enskilda behov. Målet är att alltid genomföra framgångsrika försäljningar där både köpare och säljare känner sig nöjda. Hårt arbete och målmedvetenhet är nyckeln till en riktigt lyckad bostadsaffär!

Vad skiljer Beatrice från andra mäklare?

Jag fick pris som Årets mäklare 2018 på Fastighetsbyrån Örebro. Jag är strukturerad i mitt arbete och ser varje affär som en möjlighet att hjälpa kunden genom den fantastiska processen - att byta bostad. Jag vägleder med stort engegemang genom hela processen, från första möte till den slutgiltiga deklarationen. Mitt mål är att alltid överträffa mina kunders förväntningar, på både smidighet och slutpris!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Som bostadsrättsspecialist i Örebro kommun så har jag en gedigen lokalkännedom och en god kunskap om dess bostadsrättsföreningar. Som mäklare anser jag det viktigt att kunna svara på frågor om olika områden, vad man kan göra där samt vilka butiker som finns nära och vart de finaste promenadstråken och busshållsplatserna finns.

Hur marknadsför Beatrice sina bostadsförsäljningar?

Jag kommer att marknadsföra din bostad på flera sätt. Bostadsannonsen kommer såklart att publiceras på Hemnet och på vår egen hemsida fastighetsbyran.se/orebro. Jag använder mig även av marknadsföring via sociala medier, tjänsten heter Adfenix och når potentiella intressenter via Facebook och Instagram. Mitt absolut bästa sätt att marknadsföra din bostad kommer att ske genom vårt interna spekulantregister. Jag som mäklare träffar inte bara dem som vill sälja sin bostad, utan även många som är på jakt efter sitt nästa. Din bostad kommer därför att matchas mot dem kunder som bett mig hjälpa dem att hitta något åt dem!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-06-03.

BEATRICE SÄLJER
BEATRICE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Beatrice Henriksson har 7 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Beatrice till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Beatrice

BEATRICE JOBBAR PÅ

Är du Beatrice Henriksson?
Logga in och redigera din presentation här.