Beatrice Bagge, Mäklare på Properties & Partners Fastighetsmäklare

Beatrice Bagge Mäklare på Properties & Partners Fastighetsmäklare

Beatrice Bagge, Mäklare på Properties & Partners Fastighetsmäklare
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Beatrice?

Jag har ett brinnande intresse för fastigheter och dess möjligheter samt att se mina säljare, spekulanter och köpare nöjda. Mina starkaste egenskaper är att jag energifull, positiv och driven. Mitt högsta mål är att alla parter ska vara 100% nöjda. Att vara tillgänglig, framåt och flexibel gör att mina och mina kunders mål blir uppfyllda. Mina mål är att slå försäljningsrekord och få de högsta möjliga slutpriset. För att nå detta behöver du en driven, social, pålitlig och envis mäklare. Tveka inte att höra av dig samt jämföra mäklare med mig!

Vad skiljer Beatrice från andra mäklare?

Att arbeta på Properties & Partners ger mig som mäklare möjlighet att snabbt anpassa mig efter kundens och marknadens önskemål. Därav skapar vi på Properties & Partners en unik och pålitlig tjänst som är skräddarsydd för alla parter.
En god kundrelation och engagemang är något som står i fokus för mitt arbete, jag strävar alltid för att uppnå den absolut bästa servicen i de olika situationer som kan tänkas uppstå. Jag gör alltid det lilla extra för att köpare och säljare ska bli så nöjda som möjligt!
Jag är en person som älskar att arbeta med människor och lösa problem på bästa sätt. Med hjälp av Properties & Partners koncept kan jag erbjuda dig som kund en mäklartjänst med hög kvalitet såsom tillgänglighet 24/7, goda samarbeten och positiv energi.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är uppvuxen i Stockholm och har bott i olika områden i stan, vilket gör att jag har många kontakter samt koll på i princip hela Stockholms innerstad och lite till. Det jag älskar med mitt jobb är inte bara att sälja bostäder utan även att hjälpa köpare hitta sin nya bostad. Jag jobbar i hela Stockholm vilket gör att jag har möjlighet att flytta över många av mina spekulanter mellan mina objekt. Detta ger självklart en större spekulantlista till dig.

Hur marknadsför Beatrice sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför våra bostäder på alla stora bostadskanaler som Hemnet och mycket mer. Vi är också en av få som kan nischa din bostad mot vissa segment. Jag marknadsför alla min objekt via sociala medier med, där kan man även hitta passiva spekulanter. Ju mer din bostads syns ju fler kommer på visning och ju fler kan tänka sig lägga bud vilket ger ett högre slutpris. Varmt välkommen att kontakta mig så ska jag berätta hela vårt säljupplägg med marknadsföring och hur vi får din bostad att sticka ut.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-06.

BEATRICE SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
BEATRICE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
BEATRICES PROSPEKT
Beatrice Bagge har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Beatrice till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Beatrice

BEATRICE JOBBAR PÅ

Är du Beatrice Bagge?
Logga in och redigera din presentation här.