Beathrice Odén, Mäklare på HusmanHagberg Kalmar

Beathrice Odén Mäklare på HusmanHagberg

Beathrice Odén, Mäklare på HusmanHagberg Kalmar
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Beathrice?

Jag vill att du som säljare ska bli 100 % nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad- för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Vad skiljer Beathrice från andra mäklare?

Varje bostadsförsäljning ser jag som ett unikt projekt där varje bostad har olika behov och målgrupper. Jag jobbar hårt och lovar att göra allt för att du ska få bostaden såld snabbt och tryggt och till ett högt försäljningspris. Du finner mig alltid tillgänglig i telefon och sms, så har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har arbetat och bott i Kalmar i 10 år så jag känner mycket väl till marknaden och området och jag vet vad både säljare och köpare vill ha. Jag vet hur nära det är till alla skolor, caféer, promenadstråk, matbutiker och busstationer. Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man riktar in sig till dem.

Hur marknadsför Beathrice sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför dem på vår hemsida, Hemnet m.fl. samt på facebook och instagram mm. Jag skräddarsyr alltid marknadsföringen beroende på vad mitt uppdrag kräver.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-23.

Beathrice Odén har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Beathrice till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Beathrice

BEATHRICE JOBBAR PÅ

Är du Beathrice Odén?
Logga in och redigera din presentation här.