Armin Siggesjö, Mäklare på Erik Olsson Solna

Armin Siggesjö Mäklare på Erik Olsson

Armin Siggesjö, Mäklare på Erik Olsson Solna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Armin?

Med 7 års erfarenhet så är jag ändå ingen småbarnsförälder, och fortfarande extremt flexibel tidsmässigt, samt fortfarande lika driven som första dagen, och nu på en arbetsplats med de rätta verktygen för att kunna fortsätta slå prisrekord. Livet är en tävling och har man inte insett det kan man inte vinna. jag slutar aldrig träna och jag slutar aldrig tävla.

Vad skiljer Armin från andra mäklare?

Jag är väldigt anpassningsbar och har fått det bästa från två olika världar både kulturellt och språkligt. Jag har hanterat alla typer av olika kunder och människor under mina 15 år i säljbranschen, och ser varje enskilt uppdrag som en ny utmaning och en ny möjlighet att slå förväntningar och rekord.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Med många internationella kunder är det viktigt att kunna kommunicera tydligt för att hantera varje kund/spekulant på bästa sätt. Jag har spenderat merparten av mina mäklarår i Solna och Sundbyberg, där många köpströmmar kommer delvis från stora företag som bl.a Ericsson, delvis från innerstan. Solna och Sundbyberg är som ett mellanland, mellan innerstan och förorten, där det är en väldigt stor spridning i såväl bostadstyper som klientel, och därför är viktigt att kunna hantera dem samtliga på rätt sätt i alla olika led. Jag har arbetat med Solna och Sundbybergs kommun som fokusområde från 2012-2018, och sedan sensommaren 2018 är jag verksam i hela Stockholm med omnejd.

Hur marknadsför Armin sina bostadsförsäljningar?

Jag annonserar alltid mina bostäder i så många kanaler som möjligt med så stor spridning som möjligt för just den specifika bostaden. Vanliga marknadsföringskanaler är Hemnet, Bovision, Hittahem, Instagram, Facebook, Erikolsson.se. DN, SvD och eventuellt Villa-magasin.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-04.

ARMIN ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

ARMINS PROSPEKT

Armin Siggesjö har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Armin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Armin

ARMIN JOBBAR PÅ

Är du Armin Siggesjö?
Logga in och redigera din presentation här.