Arja Joelsson, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Arja Joelsson Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Toppmäklare 2019
Toppmäklare 2018
Arja Joelsson, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Arja?

Jag heter Arja Joelsson och har bott i Norrtälje sedan 1994.
Innan dess är jag född och uppvuxen i Finland och pratar därför även finska. Sedan 2008 har jag jobbat på Svensk Fastighetsförmedling i Norrtälje kommun där jag förmedlar och värderar bostäder i form av bostadsrätter, villor och fritidshus, hyreshus, jordbruksfastigheter samt tomter. Jag har praktisk erfarenhet av att bedriva eget lantbruksföretag och jag har även utbildat mig inom värdering av avkastningsfastigheter.

Jag ger er ett bra stöd under hela försäljningsprocessen! Även deklarationshjälp angående kapitalvinsten/förlusten för privatpersoner ingår alltid i mitt åtagande.

Vad skiljer Arja från andra mäklare?

Tack vare att jag länge har bott och arbetat I Norrtälje kan jag kommunen och kommunens olika områden samt dess fördelar och kan presentera ert försäljningsobjekt med hjälp av min stora lokalkännedom. Jag har ett intresse för byggnader, byggnadsteknik, mark och skog, samt jag tycker att det är kul och intressant att få träffa nya kunder.
Jag är stolt över att ha fått utmärkelsen
”Bästa säljare” inom kedjan 7 gånger under åren 2011-2018, senast år 2018 fick jag pris för placering 3:e bästa i Stockholms län.
Vi blev även ”Årets bobutik 2015” av kedjans 230 butiker.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag kan vår fina Norrtälje kommun och kommunens olika områden och dess fördelar och kan därför presentera ert försäljningsobjekt bl.a. med hjälp av min stora lokalkännedom.

Hur marknadsför Arja sina bostadsförsäljningar?

Vårt gedigna kundregister som 1200 mäklare runtom i landet dagligen fyller på gör att vi kan uppnå överraskande nivåer.
Vår hemsida som är den största kanalen efter Hemnet ger oss rätt förutsättningar att få bäst betalt för din bostad. Jag annonserar även på Facebook och kan enligt överenskommelse annonsera i Norrtälje Tidning och via Smart annonsering på nätet.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-15.

ARJA SÄLJER
ARJA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Arja Joelsson har 12 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Arja till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Arja

ARJA JOBBAR PÅ

Är du Arja Joelsson?
Logga in och redigera din presentation här.