Aria Karadaghi, Mäklare på HusmanHagberg Kista

Aria Karadaghi Mäklare på HusmanHagberg

Aria Karadaghi, Mäklare på HusmanHagberg Kista
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Aria?

Jag strävar alltid efter att leverera en mäklartjänst med högsta kvalité till mina kunder. Jag drivs av att leverera goda resultat och överträffa både mina samt mina kunders förväntningar. Att få hjälpa människor med en av deras livs största affärer är för mig mer än ett yrke. Med mitt engagemang, min kunskap samt viljan att vara bäst har gett mig goda referenser från tidigare affärer. Min vision är att fortsätta bygga långsiktiga relationer och göra en bra affär med dig!

Vad skiljer Aria från andra mäklare?

Sedan starten av min mäklarkarriär så har jag alltid legat på topplistorna avseende nöjda kunder och goda försäljningsresultat. Att kunna balansera flertalet affärer med en hög servicenivå är en egenskap som har gett mig fina utmärkelser inom HusmanHagberg men framförallt genom fina lovord från mina kunder och rekommendationer som ett kvitto på ett väl utfört arbete. Många tror att en bostad säljs mer eller mindre till samma pris, oavsett val av mäklare men slutpriserna och rekommendationerna säger oss någonting helt annat.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har varit aktiv i områdena nu i flera år och känner till områdena väldigt väl. Så jag känner att jag stolt kan representera de fantastiska fördelarna med att bo i just områdena.

Hur marknadsför Aria sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen presenteras vid vårt första möte där jag presenterar hela min tjänst.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-28.

ARIA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
ARIA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Aria Karadaghi har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Aria till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Aria

ARIA JOBBAR PÅ

Är du Aria Karadaghi?
Logga in och redigera din presentation här.