Annica Appelö, Mäklare på Mäklarringen

Annica Appelö Mäklare på Mäklarringen

Annica Appelö, Mäklare på Mäklarringen
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Annica?

Vårt hem är bland det mest personliga vi har. När jag förmedlar ett hem utgår jag därför alltid från vad som är viktigast för just dig. Varje affär är unik och kräver ett stort personligt engagemang, med noggranna förberedelser skapar jag dom bästa förutsättningarna för att du ska känna dig trygg och förväntansfull.

Jag förmedlar inte bara bostäder i Norrort utan även i innerstan.

Vad skiljer Annica från andra mäklare?

En bra fastighetsmäklare lyssnar på vad såväl säljare som potentiella köpare säger, stressar dem inte mer än vad situationen rimligen kräver och svarar ärligt och öppet på frågor. Det är viktigt för mig att både köpare och säljare vet vad som gäller om undersökningsplikt, lagfartskostnad, handpenning, vad ett kontrakt innebär etc. Men det viktigaste är att en mäklare i dagens marknad med tuffare klimat inte ger upp. Du får en ärlig och rak mäklare med en stor portion av envishet.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Att jobba som mäklare i Täby och Danderyd är för mig en självklarhet, här vill man bo. Jag bor själv i Danderyd och rör mig i Täby lika hemvant som i Danderyd. Jag känner till varje busshållsplats, Närbutik, skola, lekpark och naturområden som kan vara av betydelse. Mäklarringen och jag som mäklare garanterar dig god lokalkännedom.

Det är främst i stadens kranskommuner som de största prisökningarna har skett. I Täby så har bostadsrättspriserna ökat med 4,8 %procent bara de senaste tre månaderna. Villapriserna har de tre senaste månaderna ökat med 3,5 % i Täby enligt Svensk Mäklarstatistik.
Jag uppdaterar denna statistik var tredje månad. (191205)

Hur marknadsför Annica sina bostadsförsäljningar?

Självklart på Mäklarringens hemsida, Hemnet, hos olika banker, via skyltning i området, på kontoret, Aftonbladet och via sociala medier så som Instagram och Facebook.

Jag ringer även och bjuder in till visning från vårat spekulantregister. Jag har privat ett otroligt brett kontaktnät och jag berättar alltid vad jag har ute till försäljning till vänner och bekanta vilket gör att jag kan nå ut till så mycket fler människor som kanske inte är på dessa kanaler ovannämnda.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-12-06.

ANNICA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
ANNICA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Annica har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Annica till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Annica

ANNICA JOBBAR PÅ

Är du Annica Appelö?
Logga in och redigera din presentation här.