Anne Wester, Mäklare på SkandiaMäklarna Uppsala

Anne Wester Mäklare på SkandiaMäklarna

Anne Wester, Mäklare på SkandiaMäklarna Uppsala
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Anne?

Med många år i branschen har jag lärt mig att vara lyhörd för att ge kunderna en god upplevelse och uppfylla deras förväntningar. För mig är kvalité och resultat centralt i min roll som mäklare och arbetar alltid med kunden i fokus.

Vad skiljer Anne från andra mäklare?

Lång erfarenhet och god kundkontakt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha arbetat som mäklare i Uppsala i 30 år känner jag till olika områdens fördelar. Jag vet hur nära det är till skolor, promenadstråk, matbutiker mm.

Hur marknadsför Anne sina bostadsförsäljningar?

Själva bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida www.skandiamaklarna.se/uppsala, Hemnet, Schibsteds annonseringsnätverk med den specialframtagna bostadsboxen i Aftonbladet och i bannerform på några av Sveriges absolut största sajter samt exponeras även för bostadssäljare på MäklarOfferter. Utöver exponering på webben publicerar jag även bostaden i mitt spekulantregister, där köpare som varit på visningar av liknande objekt blir meddelade om just din bostad.
Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf och tar ag fram snyggt försäljningsmaterial i form av visningsbroschyrer. Om du har specifika önskemål på ytterligare marknadsföring ordnar jag givetvis detta också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-28.

Anne Wester har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Anne till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Anne

ANNE JOBBAR PÅ

Är du Anne Wester?
Logga in och redigera din presentation här.