Anne Sjö, Mäklare på Ux Home Norrköping

Anne Sjö Mäklare på UX home

Toppmäklare 2019
Anne Sjö, Mäklare på Ux Home Norrköping
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Anne?

Söker du en mäklare som inte bara hjälper dig till en bra och lyckad affär utan även en säker och trygg affär? Jag är inte bara fastighetsmäklare, jag är även jurist vilket visat sig vara riktigt användbart i mitt uppdrag som mäklare. Att jag sen också har över tjugo års arbetslivserfarenhet inom polisyrket gör att jag är van att möta människor i många av livets varierande skeden.

Jag erbjuder en fullservicetjänst avseende din bostadsaffär där du själv väljer hur aktiv du vill vara, oavsett är det ingen enmansshow. Jag ser en bostadsförsäljning som ett lagarbete mellan dig som säljare och mig som fastighetsmäklare, där kommunikation och lyhördhet är naturliga delar för mig i samarbetet för att kunna hålla en hög nivå på resultaten. Jag finns med hela vägen!

Vad skiljer Anne från andra mäklare?

Jag uppskattar verkligen att varje bostad är unik och har sin egen själ. Något jag är duktig på är att lyfta fram just den individuella bostadens potentiel då en del i min livsfilosofi är att se möjligheter och att hitta det där lilla extra!

Som kuriosa kan tilläggas att jag har en bakgrund som elitidrottare i judo, en tuff men ärlig sport. Drivet och en viss tävlingsinstinkt finns kvar även om mitt idrottande idag är av mer hälsofrämjande karaktär…

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Några av de områden där jag varit engagerad i försäljningsuppdragen är främst Norrköping med omnejd, Vikbolandet, Finspång och områdena mellan Norrköping-Linköping och bort till och med Vikingstad. Det har även hänt att GPS:en har varit inställd på bland annat Småland och Stockholm...

Hur marknadsför Anne sina bostadsförsäljningar?

Mycket av vår marknadsföringen på UX Home sker idag via olika sociala medier genom riktade kampanjer och ibland med lite andra och okonventionella metoder. Självklart marknadsför vi även din bostad till potentiella intressenter i våra redan befintliga spekulantregister! På UX Home följer vi utvecklingen med digitalisering och nya köpbeteenden och förnyar oss för att följa med och om möjligt gärna ligga steget före.

För mig är marknadsföring är så mycket mer än bara vilka kanaler vi använder. Viktigare är att marknadsföringen i text och bild är korrekt och faktiskt speglar bostaden på ett bra sätt. Det första som brukar fånga en bostadsletandes intresse är till mångt och mycket vilka bilder som visar bostaden och vad de förmedlar. Just därför lägger jag ner mycket engagemang för att det ska bli så bra som möjligt. Här kommer min förmåga att se det där lilla extra alldeles väl till pass.

Nästa steg i marknadsföringen är visningarna. Här lägger vi på UX Home ner mycket engagemang för att det ska bli bra och (hem)trevliga visningar där spekulanterna ska få känna in bostaden och få en chans att få svar på sina frågor.

Jag vill gärna träffa dig och höra dina önskemål kring en försäljning. Hör av dig så berättar jag gärna mer om hur jag på bästa sätt kan hjälpa just dig till en lyckad bostadsförsäljning.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-15.

ANNE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Anne Sjö har 8 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Anne till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Anne

ANNE JOBBAR PÅ

Är du Anne Sjö?
Logga in och redigera din presentation här.