Anne Danielsson, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Anne Danielsson Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Anne Danielsson, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Anne?

Nöjda kunder är min drivkraft! Varje bostadsaffär är unik och ingenting får lämnas åt slumpen. Därför är valet av mäklare viktigt för ett bra slutresultat - en trygg affär med bra betalt!

Kunnighet, kontinuerlig återkoppling och ett proffsigt bemötande är exempel på egenskaper som tidigare kunder uppskattat hos mig som mäklare.

Vad skiljer Anne från andra mäklare?

Mina uppdrag förtjänar maximalt engagemang. Möjligheten att kunna lägga fullt fokus och den tid behövs är viktigt för slutresultatet i bostadsaffären.

Som person är jag positiv, noggrann och gör alltid mitt bästa i de projekt jag åtar mig. Mina 12 år i yrket har gett mig en bred erfarenhet och skinn på näsan!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Eskilstuna är en spännande marknad där prisutvecklingen varit mycket positiv. De senaste åren har varit dynamiska med dels bostadsbrist men även mycket nybyggande och jag ser fram emot att se hur utvecklingen framgent blir.

Jag är verksam mäklare i Eskilstuna kommun sedan 2006 och har under mina år i yrket förmedlat alla typer av privatbostäder. Mycket fokus har varit på bostadsrättsmarknaden och jag har skaffat mig goda kunskaper om olika områden och bostadsrättsföreningar i Eskilstuna.

Hur marknadsför Anne sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför oss på vår egen hemsida (www.svenskfast.se), Hemnet samt på sociala medier. Vi har ett otroligt bra spekulantregister där vi kan matcha just din bostad. Vi jobbar med professionella fotografer och har en egen fotograf som tar drönarbilder.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-09-30.

ANNE SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
ANNE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Anne Danielsson har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Anne till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Anne

ANNE JOBBAR PÅ

Är du Anne Danielsson?
Logga in och redigera din presentation här.