Annalinnea Sjöberg, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund

Annalinnea Sjöberg Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Annalinnea Sjöberg, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Annalinnea?

För mig är det ytterst viktigt att erbjuda dig en högkvalitativ tjänst, detta innebär att jag alltid strävar efter att överträffa dina förväntningar. Oavsett om dina förväntningar är att hitta precis rätt köpare för din bostad, genomföra en snabb och smidig affär eller att helt enkelt sälja din bostad till rekordpris.

Vad skiljer Annalinnea från andra mäklare?

Personer som möter mig beskriver alltid mig som glad och positiv, två egenskaper som beskriver mig väldigt bra eftersom jag låter dessa karaktärsdrag genomsyra allt jag gör, både i mitt yrkesliv och privatliv. Själv skulle jag även vilja beskriva mig med följande egenskaper: disciplinerad, målmedveten och handlingskraftig.

En av mina mindre smickrande sidor är att jag har svårt att ta kritik eftersom jag ofta tar det väldigt personligt. Däremot driver den egenskapen mig att alltid göra mitt yttersta för att du skall vara nöjd med den tjänst som jag erbjuder. Vilket innebär att jag lägger mycket fokus på att lyssna på dig under affärens gång, samtidigt bidrar jag med råd och kunskap för att försäljningen skall generera och motsvara de förväntningar som du har.

Gör dig själv en tjänst och välj en fastighetsmäklare med omsorg. Välj någon som genuint vill hjälpa dig att genomföra din försäljning. Kontakta mig så bokar vi in ett personligt möte där jag får chans att ta dig med storm.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

I Stenungsund med omnejd samsas ungefär 25 000 personer om ett av Sveriges i särklass vackraste, saltaste och livligaste stycke kust och skärgård. Runt 5000 pendlar in till jobb, och ungefär lika många pendlar ut, huvudsakligen till Göteborg knappt fem mil söderut. Stenungsund är på de flesta sätt centrum för den Bohuslänska skärgården, beläget på fastlandet prick mittemot landskapets största öar Tjörn och Orust. Har du inte varit här? Då är det verkligen dags. Här sitter vi på en plats som erbjuder saltstänkt livskvalitet, med allt vad skärgården kan innebära i form av båtliv, bad och rekreation, ett livaktigt näringsliv, bra service och ett rikt utbud av väldigt bra bostäder av alla slag.

Hur marknadsför Annalinnea sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför ditt objekt på Hemmet och självklart vår egna hemsida. Utöver detta marknadsför jag ditt objekt på Länsförsäkringars sociala medier.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-01.

ANNALINNEA SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

På följande platser

ANNALINNEA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

ANNALINNEAS PROSPEKT

Annalinnea har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Annalinnea till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Annalinnea

ANNALINNEA JOBBAR PÅ

Är du Annalinnea Sjöberg?
Logga in och redigera din presentation här.