Annabella Wall, Mäklare på Mäklarhuset Gävle

Annabella Wall Mäklare på Mäklarhuset

Annabella Wall, Mäklare på Mäklarhuset Gävle
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Annabella?

Jobbet som mäklare är världens roligaste och otroligt viktigt, jag jobbar med er kanske viktigaste och största affär i livet. Med gedigen kunskap och ett stort personligt engagemang stävar jag efter att hjälpa dig att göra livets största affär till en lyckad affär.

Vad skiljer Annabella från andra mäklare?

Mitt mål som mäklare är att ge både köpare och säljare de allra bästa förutsättningar och hålla hög kvalitet genom hela processen. Med mitt engagemang, kunskap och erfarenhet så är jag övertygad att vi tillsammans nå de mål som är viktiga för er.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är uppvuxen i Sandviken och bosatt i Gävle sedan många år tillbaka vilket ger god lokalkännedom i Gävleborgs län. Jag känner till skolor, förskolor, idrottsanläggningar, matbutiker m.m och kan guida köpare till inte bara din bostad utan även området runtomkring.

Hur marknadsför Annabella sina bostadsförsäljningar?

Vi på Mäklarhuset i Gävle satsar väldigt hårt på digital marknadsföring där vi använder modern teknik i kombination med de mer traditionella marknadsplatserna vilket innebär att bostaden syns för både aktiva och passiva spekulanter.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-28.

Annabella Wall har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Annabella till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Annabella

ANNABELLA JOBBAR PÅ

Är du Annabella Wall?
Logga in och redigera din presentation här.