Anna Svedin Thunström, Mäklare på Mäklarhuset Östersund

Anna Svedin Thunström Mäklare på Mäklarhuset

Anna Svedin Thunström, Mäklare på Mäklarhuset Östersund
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Anna?

Jag är målinriktad och brinner för varje enskild affär. För mig är det viktigt att både säljare och köpare känner sig nöjda genom hela processen.

Vad skiljer Anna från andra mäklare?

Jag är en tidigare skidskytt som tillbringat många år av mitt liv inom elitidrotten. Vid sidan om idrotten har min passion varit ekonomi och sälj. Därför blev det naturliga steget för mig att efter ekonomiutbildningen bli fastighetsmäklare här i Östersund. Idag förmedlar jag både bostadsrätter och villor.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag trivs i vinterstaden Östersund och till skillnader från storstäderna är priserna i Östersund stabila. Vi har i flera år sätt en stegring i bostadspriserna.

Hur marknadsför Anna sina bostadsförsäljningar?

När annonsen är klar och godkänd av säljare publicerar jag den på våra marknadsföringskanaler. Vi använder oss av Mäklarhusets Smart® annonsering. Med modern teknik matchas och syns er annonsering både aktiva och passiva spekulanter, som är rätt för just din bostad. Jag lägger extra krut i att synas på sociala medier. Jag gillar att jobba med rörliga kortfilmer då jag vet att detta är något som får spekulanter att klicka vidare.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-22.

ANNA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Anna Svedin Thunström har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Anna till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Anna

ANNA JOBBAR PÅ

Är du Anna Svedin Thunström?
Logga in och redigera din presentation här.